România

Policlinica cuplată…

Cuplată la cretini, idioţi şi căcat storcit!

Am fost ieri la policlinica cu plată numărul dracu-ştie-cât din Şos. Pantelimon.

Motivul? Era nevoie de o adeverinţă ce se dă în urma unui control oftalmologic. Pentru ce serveşte? Pentru facultate. Nu, nu a mea.

Jos, la informaţii, o doamnă foooarrteee lentă, în vârstă, machiată strident, de parcă urma să filmeze ceva film porno porcos cu babe, ne informează că “La oftalmologie este doamna Vaida.“.

Vaaaai, da’ ce nume frumos are doamna oftalmolog. :) (Dacă toată viaţa s-a făcut mişto de numele meu, acum îmi permit şi eu.)

Şi cât costă domne vizita asta la doamna Vaida? 70 de RON. CÂT?! Da, 70 de ron.

Şi când vine doamna Vaida la muncă? La 14:30. Şi cât e ceasul? 13:50.

O aşteptăm 40 de minute? O aşteptăm.

Ajunşi în faţa uşii lui vaida… erau două babe. Am stat lângă ele şi am ascultat bârfele, durerile, numai laude despre doamna Vaida… şi tot aşa.

Undeva pe la 14:15 mai vin două doamne în vârstă. Mai multă bârfă! YAY!

Se face 14:30. Urcă două doamne (una mai tânără ajutând o alta mai în vârstă, oarbă aproape complet). “Bună ziua, la doamna Vaida, da?” … Răspund colegele babe de lângă: “Da.”… “Bun. Am venit şi noi. Ne-a zis că ne ia primele.”.

PRIMELE, zici? SUNT AICI DE 40 de minute, eşti vacă?

Se face 14:40 şi nici semn de Vaida. … … Baba tânără ce a venit cu cea aproape oarbă zice: “Doamna Vaida-i jos, stă de vorbă cu cineva…”.

Se face 14:50, plin de nervi mă duc s-o caut pe doamna Vaida la parter. O găsesc. O întreb respectuos dacă are de gând să vină la cabinet că stăm ca proştii. Se ridică instant şi zice: “Acum.”. Abia a putut urca scările până la cabinetul ei. O babă care claaar ar trebui să iasă la pensie… Mă ofer s-o ajut cu sacoşele tipice (avea două… imense! şi o geantă albă mare pe braţ). Mă refuză supărată.

Ajunsă la cabinet observ că cunoaşte toate babele de afară. Sunt amice. N-are cheie la cabinet. Merge târâş-grăbiş pe holuri s-o caute pe doamna cu cheia. Pe la ora 15:10 intră în cabinet cu o babă de afară care, din câte am înţeles, a ajutat-o să se schimbe. 15:20 iese şi cheamă nişte pacienţi. Intră următoarele: cele două babe care erau în faţa cabinetului încă dinainte să urcăm noi, baba oarbă cu ajutorul ei mai tânăr şi una din babele ce a venit după noi.

Cabinetul era PLIN. Ce făceau ele acolo? Nu vreau să-mi închipui.

Până să iasă babele vin doi tineri cu un bebeluş de 3 luni care s-a zgâriat la ochi. Ne roagă să-i lăsăm înaintea noastră. Îi lăsăm.

Totul se termină după o groază de timp pierdut, mulţi nervi, multă nesimţire şi 70 de lei.

Să nu preferi să te duci la o policlinică particulară şi să dai 140 lei, dar să stai pe hol cu aer condiţionat, să ştii că medicul ăla nu leşină dacă urcă 15 trepte şi tot aşa?

Policlinică cuplată.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

16 comentarii

 • Reply
  Lexis
  29/08/2010 at 20:02

  m-am cacat pe mine de ras :)) Doamneee… sa nu imi zici ca n-ai mai fost pe acolo pana acum? Ii stiu si eu, saracii, sunt numai “nemuritori” pe acolo :)) Chiar NU STIU ce cauta oamenii astia in sistemul medical. Am fost si eu pentru o radiografie la mana o data si a trebuit sa tip (la propriu sa tip) ca mi-a apart o umflatura in deget si nu stiu ce e (pentru ca bineinteles baba de jos, de la radiografie nu intelegea si era cu o alta “tinerica”). A fost de-a dreptul… de pomina.

 • Reply
  Lexis
  29/08/2010 at 20:04

  pardon, baba de la radiografie nu ca nu intelegea* nu auzea*

 • Reply
  Mihai
  30/08/2010 at 09:23

  Daca te referi la Policlinica nr 2 Pantelimon de langa Sectia de Politie o stiu…Initial vroiam sa imi fac o radiografie dentara acolo (15 ron) dar am constatat ca la clinica particulara de langa cu aparat super modern costa doar 9 lei si am fost tratat FOARTE ok. Policlinica suge big time.

  • Reply
   Elena D
   20/02/2018 at 15:55

   Cum se cheama policnica la care ai fost ?

 • Reply
  Andreea
  30/08/2010 at 11:31

  :)) sa stii ca peste tot e asa. eu sunt din targu mures si e la fel, iti faci programare, platesti pentru orice prostie si stai cel putin 2 ore sa astepti pana sa intrii, ca doar toate babele si prietenele doctoritei trebuie sa intre prima data sa povesteasca, sa si bea cafeaua, iar tu poti sa mori pe hol ca nu te baga nimeni in seama, asta daca nu faci mizerie:)) isi bat joc. asa cum ai zis, mai bine platesti ceva mai mult dar stii ca esti si tratat cum trebuie. Asa cum se zice ” dai un ban dar stai in fata”.

 • Reply
  farabarbati
  30/08/2010 at 13:32

  Doamna Vaida nu vrea sa emigreze? hahahahaha

 • Reply
  Ana
  30/08/2010 at 15:01

  Fantastic !!! Încă nu mă mai miră să aud aşa ceva, însă ce am citit mai sus (foarte bine creionat de altfel) mi-a oferit o poţie de râs pe cinste :))

 • Reply
  Mihai
  30/08/2010 at 15:10

  Partea proasta e ca nu e de ras ci de plans…

 • Reply
  Lexis
  30/08/2010 at 16:06

  e de ras isteric :)) ras nervos, ras cu spasme, ras cu lacrimi adevarate si sincere

 • Reply
  Jalane
  01/09/2010 at 10:17

  Ariel, why did you not ask me? You knew I could help out…

 • Reply
  Ariel
  02/09/2010 at 22:51

  FUCK! SHIT! Jalane, am uitat de tine!

  Ca dovadă că nu-mi folosesc cunoştinţele deloc!

 • Reply
  Jalane
  05/09/2010 at 15:01

  Observ..pacat….sa-mi zici daca te mai pot ajuta. Daca nu, next time.

 • Reply
  Malina
  07/09/2010 at 23:43

  Mie nu imi place sa merg la doctor nici la clinici particulare. Imi da totul o stare de nervi… urasc spitalele.
  Am auzit multe nume de familie ciudatele, dar de Vaida nu :))!

 • Reply
  Mihai
  08/09/2010 at 08:22

  Dar cui crezi ca-i place sa mearga la doctor? Exceptie facand cei bolnavi de Munchausen care isi “doresc” atentia doctorilor. Atunci cand ai nevoie de o adeverinta trebuie sa apelezi la ei…

 • Reply
  Amalia
  14/04/2014 at 14:03

  Se mai intampla uneori sa dai si de oameni in varsta care sunt cel putin absenti. Articolul tau m-a facut sa rad cu lacrimi.

 • Reply
  Alina
  22/07/2016 at 12:41

  Sistemul medical de stat este la pamant, este in moarte clinica de mult, pe zona de cabinete si clinici oftalmologice este mai jale

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează