Bălării Evenimente Web

Prima carte romaneasca despre bloguri

Prima carte romaneasca despre fenomenul blogurilor.

Aceasta carte valorifica munca depusa in cadrul unor lucrari de cercetare ale unor absolventi ai Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Universitatea din Bucuresti, in cadrul programelor de licenta si masterat. Este o munca facuta cu multa pasiune. Acesti tineri absolventi au experimentat si au inteles ca blogul ne schimba viata tuturor. Blogul darama monopolul mediilor traditionale si da individului noi oportunitati pe piata ideilor. Blogul schimba modul in care se face jurnalism, politica, afaceri sau cultura. Blogul ne da un stil de viata si ne rupe de izolare. Blogul ne ajuta sa comunicam mai eficient, sa ne intelegem si sa se impartasim ideile. Blogul ne face sa traim o experienta unica impreuna cu ceilalti. Exista o singura problema: sunt prea multe blog-uri si noi avem prea putin timp!

Abia astept sa apara prin magazinasele noastre sa vedem ce-i de capul ei.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Vera
  09/09/2007 at 11:19

  Eh partea cu “ne rupe de izolare” e oarecum adevarata, dar personal cred ca o viata sociala offline este mai importanta. Oricum, desigur depinde felul blogurilor frecventate – al meu cel putin nu iti imbogateste cunostintele… ma rog doar daca nu ai vrea sa faci un tratat despre minunata mea persoana :P

  Oricum, sunt si eu curioasa, dar pentru multi bloggeri cum esti tu eu vad chestia asta mai mult ca o distractie, nu neaparat ca pe o activitate cu cine stie ce subintelesuri “parapsihologice” .

 • Reply
  Matei
  11/09/2007 at 15:25

  ariel, multumesc pentru anunt. te tin la curent cu noutati!

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează