Bălării România

Prin Budapesta

Ieri la prima ora a diminetii am plecat spre Budapesta pentru o zi si oleaca. Ieri mai mult am facut nanita… nu am mai dormit de o luna juma’ asa mult.

Azi ne gandeam (eu si Zeffy – inca e cu mine) sa ne trezim devreme si sa plecam prin budă (adica nu prin Pesta). M-am gandit sa-mi pun ceasul sa sune ca sa nu dormim prea mult dar ungurii, fiind de treaba, ne-au dat trezirea la 6:00 (ma, fix 6 era!). Cum? Intr-un mod mai mult decat original! Cu masina de gunoi… si cu putoare de gunoi!

Avem camera cu fata la strada din centrul orasului. Non-stop e galagie. Sub geam avem pe putin 4 baruri. Dupa ce am adormit la loc, pe la 6:30 am fost trezit de o bormasina plictisita… Mai apoi, pe la 7:30 au venit si baietii cu pickhammerul! OAMENI BUNI, E SAMBATA!!!

Acum mai am cateva minute la internet-cafe. Maine la 8 dimineata plecam spre Szarvas la ultima tabara din aceasta vara (a 5-a). De cand sunt plecat am inceput sa apreciez din ce in ce mai mult Bucurestiul, Romania, vecinii mei, romanii, hazul de necaz si mai ales sarmalutele in foi de vita! Ungurii nu stiu engleza!!! Bucurestiul imi place mai mult decat Budapesta, imi e dor de hazul de necaz si mai ales de mancarica de acasa (nu tocmai de sarmale…).

Sper ca joi (23 august) seara sa plec din Szarvas ca vineri (24 august) sa fiu in Bucuresti. Nu cred ca mi-a mai fost vreodata asa un dor de casa…

PS: Acum o sa am acces la net, poate revin si cu o poza sau doua.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  En Sabah Nur
  11/08/2007 at 15:14

  vad ca ai lasat blogu’ in paragina rau de cand ai plecat :d

 • Reply
  Ariel
  12/08/2007 at 16:53

  n-am avut net pana acum… acum o sa am :D

 • Reply
  Dee
  14/08/2007 at 07:03

  Nu stiu ce ai apucat sa vezi tu din Budapesta, dar nu are cum sa-ti placa Bucurestiul mai mult. Am fost la un curs de vara acolo 2 saptamani si mi-a placut la nebunie.

 • Reply
  ankkah
  16/08/2007 at 12:45

  budapesta e frumoasa noaptea. daca ai kef de ea. daca nu, nu. trebuie o anume stare de spirit ca sa iti placa. daca ma trezeau la 6 dimineatza, nici mie nu mi-ar fi placut. cat despre mancare… well gulyashul e o obscen de bun.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează