Bălării

Probabil ca cancerul e solutia

Probabil ca daca toti am avea cancer, cancerul n-ar mai exista, nu? Are logica ce zic?

Adica uite… avand in vedere ca toti murim la un moment dat putem considera ca de fapt toti suntem bolnavi, caci daca nu am fi probabil am fi nemuritori…

Si in plus un bolnav de cancer pur si simplu stie ca moare peste 5 luni cu siguranta, pe cand eu, nebolnav fiind, desi am impresia ca nu o sa mor peste 5 luni, pot sa mor in urmatoarea secunda cand ma calca o dacie rosie pe trecerea de pietoni.

Si acuma tu te intrebi: “Si de ce insinuezi ca bolnavul de cancer e mai norocos decat mine, care nu-s bolnav, si stiu ca nu mi se termina timpul decat intr-un caz extrem?”.

Pai e simplu… un bolnav de cancer stiind ca mai are 5 luni de viata o sa incerce sa faca toate chestiile pe care si le-a dorit sa le faca vreodata inainte sa moara, pe cand tu, care ai iluzia zilei de maine, iti pierzi timpul cu site-uri de socializare precum “sus5” sau “FaţaCarte”.

De vreo doua saptamani cred sunt tot mereu ocupat… am inceput sa pierd nopti considerand ca dormitul mai mult de 4-5-6 ore este “pierdere de timp”. M-am apucat de tot felul de chestii … si e ciudat. E ciudat intr-un sens bun.

La televizor am renuntat… am inceput sa folosesc timpul din tramvai facand si alte chestii (De exemplu numar bancile de pe o strada si observ cate sunt una langa alta – recordul este de 4 :D – bine, glumesc, nu fac asta).

Probabil ca un cancer ar trebui sa ne trezeasca la realitate.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

7 comentarii

 • Reply
  TyB
  15/02/2009 at 21:22

  =)) ai uitat sa spui: “pot sa mor in urmatoarea secunda cand ma calca o dacie 1310 rosie pe trecerea de pietoni”…

  Acuma dincer! cel care are cancer intr-adevar se poate considera mai norocos pentru ca nu va trebui sa suporte consecintele crizei financiare care urmeaza a fi vizibile in viitor, nu mai simte prostia omeneasca peste 5 luni etc…
  Deci intr-un fel iti dau dreptate. :D

 • Reply
  Co
  15/02/2009 at 21:36

  Cand mai ai 5 luni de trait esti deja cu un picior in groapa. Nu cred ca sunt multi cei care intr-adevar mai pot face ceea ce si-au dorit. Cel mai bine ar fi sa invatam de la cei bolnavi sa ne bucuram de fiecare clipa, fie ea si grea si sa facem in asa fel incat sa nu ajungem si sa nu ajunga nici altii aici. Usor de spus, nu-i asa?
  PS: nu se vede casuta de comentarii

 • Reply
  Pandutzu
  15/02/2009 at 22:47

  viata nu e ca in “the bucket list” si nu ai posibilitatea sa faci prea multe lucruri.

  Uite, iti propun altceva.. tot anunta astia ca e sfarsitul lumii in 2012. Do the best of your life untill then.. si vorbim pe 21 decembrie 2012 . Ce zici ?

 • Reply
  Bogdan
  16/02/2009 at 13:54

  iar se sfarseste lumea? pfff.. si aveam atatea de facut .. nu`s de acord.. pot sa aman? eu sa stiu ca mai am 5 luni de trait .. pai .. plm.. as fute fara prezervativ.. sa iau sida sa mai traiesc 10 ani :))

 • Reply
  irina
  17/02/2009 at 00:13

  E de la criza ;) :))

 • Reply
  Sandossu
  18/02/2009 at 03:03

  Oare cancerul nu poate sa ia sida si sa moara, astfel scapand de boala? :D

 • Reply
  Radu
  18/02/2009 at 20:29

  “ca cancerul” … ai grija la cacofonii.
  Daca ai avea cancer, nu te-ai repezi imediat sa-ti satisfaci dorintele, idealurile s.a.m.d.
  In primul rand ai deveni mai tolerant cu lumea din jur, te-ai bucura de toate micile placeri ale vietii, precum cafeaua fierbinte de dimineata sau tigara din pauze, si ai asculta muzica la volum mare. Dupa aceea, poate te gandesti si la “the bucket list”.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează