Bălării

Productivitatea unei zile speciale

Precum ati observat (hai ca sunt deja utopic, cine naiba sa observe?) ca ieri n-am mai zis nimic pe blog… si asta s-a intamplat pentru ca n-am fost PREA productiv. :)

Ajuns acasa pe la orele pranzului m-am rezumat la un pranz delicios marca “mama lui Ariel” si un somn necenzurat de vreo alarma. Stiam ca la ora 19:00 sunt Lecturile Urbane la care voiam sa ajung dar m-am gandit ca n-am cum sa dorm de la 14:00 la 19:00…

Dar am putut! La ora 18:40 eram acasa. Aveam 20 de minute sa ajung la Unirii in contextul in care Pantelimon-Unirii cu transportul in comun face peste 40 de minute. :)

Rezumat: Am dat 13 RON pe un taxi, am ajuns la fix cat sa prind metroul cu pricina, am impartit carti unor necunoscuti (fapt ce m-a facut din nou sa ma simt foarte bine desi eram nervos ca am dormit atat), m-am dus chiar si la afterparty-ul din Matasari 17 unde am socializat si unde mi s-au deschis niste “usi” DAR n-am scris in carte, n-am scris pe toate blogurile pe care trebuia sa scriu, n-am tocit nimic pentru ziua de maine, nu mi-am pregatit bicicleta…

Sa fiu nervos, suparat, depresiv? Neeeeahhh.

As fi fost daca pateam asta acum un an. Acum nu mai este cazul. In fond ieri am trait o zi geniala, chiar de am dormit ca o mamaliga in timpul zilei. Oricum, recuperez acuma. E 2:30 noaptea… in 4 ore trebuie sa plec spre scoala. Oare voi reusi?

Imi iubesc viata. Pur si simplu.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează