TV

PROTV <3 manele

De pe vremea cand Teo umplea singura si o plasma cat tot peretele difuzeaza si PROTV manele fara nici o jena. Sau probabil ca o fac de si mai mult timp de fapt.

Avand in vedere ca este (cred) cel mai vizionat post de televiziune din Romania, chiar nu inteleg de ce mai promoveaza si manelele. Nu le ajunge ratingul actual? Vor ceva si mai mare? Eu propun sa fac vreo 2 ore pe zi de “manele 100%” in care sa cante de la cei mai mici la cei mai mari manelisti.

Maneaua e ceva ce prinde. Sau ceva ce a prins deja. Maneaua este recunoscuta ca “muzica omului de rand”, “muzica prostului”, etc. … deci de ce sa promovam asa ceva? Anul trecut sau acum 2 ani se auzea ceva parca despre o lege anti-manele?

Mdeh… oricum nimeni n-o sa faca nimic. Mi-ar fi jena oricum sa lucrez la PROTV stiind ca promovez indirect prostia si scarbosenia.

Inca un motiv pentru care PROTV nu merita.

Manelizare in masa!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Adi
  21/09/2008 at 23:17

  nu ştiu cine se mai uita la Pro(st)TV,
  acuma când ai alte opţiuni,
  dar un lucru pt care merita sa-i respecţi e ăla ca in Republica Moldova de exemplu sunt un exemplu de profesionalism, emit in limba romana si nu dau manele (acolo nu le asculta nimeni oricum).

  ;)

 • Reply
  DJAx3L
  23/09/2008 at 01:51

  Banul e ochiul dracului nu ?
  Sarbu si-ar manca si cacatul daca ar iesi bani.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează