Bălării

Roaccutane ucide?

Personal inca n-am murit… si inca iau 3 pastile pe zi + inca una care are ca scop protejarea ficatului. Iau 3 Roaccutane pe zi de vreo luna jumate deja cred…

In afara faptului ca am buzele super uscate (si e enervant) si mereu cand imi suflu nasul vad sange… sunt okei. Nu-mi dau seama daca am stari de depresie sau nu… Cred ca eram mai depresiv inainte sa incep tratamentul de fapt. Sau? In fine… sunt okei.

O tipa s-a sinucis totusi… si s-ar zice ca-i de la Roaccutane. E primul caz raportat de suicid de la Roaccutane in Romania.

In Romania medicamentul se da gratis … si nici eu nu stiam pana cand m-am trezit ca-s in pana de Roaccutane si m-am dus sa cumpar fara reteta si mi s-a dat.

Medicul de familie a refuzat sa-mi mai dea si pentru a doua luna de tratament medicamentul – desi medicul la care m-a trimis chiar medicul de familie mi-a prescris 3 luni de tratament. Aberant.

Pastilele sunt scumpe – gen 17 RON – 10 pastole cred.

I will survive.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Jalane
  17/04/2009 at 11:06

  Ma bucur daca esti in regula. Macar are efectul scontat? Ca daca da, poate merita efortul.

 • Reply
  Diana
  12/05/2009 at 11:00

  Si eu iau din ianuarie miraculosul medicament, 3 pastile pe zi. Ce pastila pentru protejarea ficatului iei? Eu nu iau pentru ca nu mi s-a recomandat, dar am auzit ca rau nu face. Pana acum pot sa spun ca sunt multumita spre foarte multumita de medicament… si cand ma gandesc ca am fugit vreo 3 ani de el… Acu, sa vedem cat o sa mai traiesc dupa :))

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează