Biciclete

Roadtrip spre Padova (ziua zero)

Roadtrip spre Padova

Bogdan, Matincă și Kev, în ii tradiționale de la AutoBoca

Povestea-i următoarea: în România un sport “nou” devine tot mai popular – bike polo. M-a prins și pe mine pe la finele lui 2013 gustul bike polo-ului. Am făcut și un filmuleț aci pe tema asta.

Treaba a devenit serioasă foarte repede și a avut loc un turneu național în Sfântul Gheorghe. Echipa în care ne-am pus speranța că o să reprezinte cel mai bine Bucureștiul a luat locul doi și a fost invitată la Campionatul European, care are loc în Padova – Italia nu mâine, poimâine.

Și cum duci o echipă de trei jucători de bike polo cu bicicletele lor până în Padova? Bicicliști atât de “autentici” că niciunul dintre ei nu are carnet de conducere.

Ei bine, vorbești cu cei de la TNT să facă o livrare specială și să trateze echipa PAW LAW ca pe un pachet fragil ce trebuie să ajungă în 48 de ore (cu oprire în Budapesta, preferabil) pe terenul de bike polo din Padova.

Așa că azi este ziua cea mare. În câteva ore băieții urcă într-o dubă alături de bicicletele lor și câțiva prieteni și pleacă spre Europene. Eu o să fiu cu ei în primele zile și o să revin cu update-uri de pe drum și de la fața locului pe blog, pe Facebook-ul meu și pe Instagram-ul meu.

Update-uri vor fi și pe pagina oficială Bucharest Bike Polo și Portocala Mecanică. Și mai aruncați un ochi și pe hashtagurile #livrarespeciala și #autoboca.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează