Evenimente

Romanian Blogoree Tour (pe mine nu m-au primit)

Blogoree

Pe mine Bobby nu m-a primit… Wrestler, ce sa-i faci?

Blogoree Romanian Tour incepe in weekendul viitor!

In fiecare luna vom pleca prin orase din tara pentru a intalni bloggeri si membri ai comunitatii blogoree, sa aratam ca Bucurestiul nu e singurul care “produce” bloggeri (lucru evident, bineinteles, dupa RoBLogFest).

Sugestia pentru un astfel de tur mi-a venit la o discutie amicala cu cei de la Rentacar (dati-le link, sa ne mai dea masina :D ), care ma invitau sa fac un drive-test (sa vad cum se inchiriaza o masina samd). Le-am propus atunci sa imi dea o masina sa vizitez tara, mai degraba, propunere la care ei au marsat imediat.

Prima oprire este Cluj, in perioada 20-22 aprilie. Impreuna cu mine (Bobby Voicu) mai vin: Jen, Buddha, Catastif, Adi Ciubotaru (se mai gandeste) si Patric.

Urmatoare, Iasi (nu stim inca data exact).


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  Cuba Libre
  20/04/2007 at 13:36

  Ariel, esti un tip tare :)
  am citit ca esti la o scoala privata si ceea ce nu inteleg este cum de ai consimtit din start ca familia ta sa plateasca nishte redusi rigizi pentru a te freca in halul asta.
  in fine, daca a fot o decizie la care nu ai participat, o las balta :)
  eu nu as fi acceptat sa le mai dau si bani celor ce-mi fac viata neplacuta.
  in fine, iti admir relaxarea mentala, consecventa si libertatea in exprimare.
  daca as fi patron de ziar, te-as angaja pe loc ;)

  o zi buna :)

 • Reply
  byrev
  21/04/2007 at 03:15

  Nu fi suparat pentru Bl0g0re3 … intelegi de ce am scris asa :)
  Numai bine …
  1. si nu ar fi rau sa’ti ceri banii inapoi de la scoala (taxa) pentru ca nu si’au dus la indeplinire prevederile contractuale (presupun), daca te’au dat afara.
  2. Cu banii aia angajeaza un avocat si mai ia’le inca sa zicem vre’o 30 de mii de Euro pentru ca ti’au intaziat Terminarea facultatii si respectiv si castigul pe anul dupa facultate care se poate ridica la 30 de mii de euro peste multi ani cand vei termina o facultate ;) !!!

 • Reply
  Matei
  21/04/2007 at 10:45

  salutare Ariel. Matei sunt, cu Memories Box. Am vazut ca nu ai mai pastrat linkul catre blog-ul meu la tine in blogroll, desi din cate imi amintesc facusem un link exchange de comun acord. Daca ti se pare redundant sau aiurea sa ma link-uiesti (sau consideri ca blog-ul meu nu merita amintit aici la tine) voi proceda si eu la fel si voi sterge link-ul catre We3d. Cum crezi…
  ciao!
  M.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează