România

Sa fac ceva pe bunul tau simt!

Sa fac ceva pe nenumaratele afise si pe banii dati pentru cacatul asta de campanie electorala. Si-mi cer scuze ca am un limbaj de taran ordinar crescut intr-un oras de cacat dar… asa se vorbeste aici, se pare. E involuntar si semi-incontrolabil.

Nu vreau sa vorbesc despre politica. Caci chiar nu-i cazul… dar sa vorbim putin despre ce inseamna BUN SIMT, cretinule care esti tu Crinule. Nu o lua personal, nu-mi place de niciun candidat la presedentie. Ziceam ca te votez pe tine. Dar nu te mai votez, esti un idiot.

Te intrebi de ce? Pentru un motiv extrem de simplu. Zici ca faci o revolutie a bunului simt si …

1. ITI GASESC AFISE PRIN TOT ORASUL CARE ZAC PE JOS SI PE SUS SI SUNT PUR SI SIMPLU JEG CARE NU FOLOSESTE LA NIMIC!

Si azi in scara blocului erau sute de afise cu tine pe jos… toti vecinii mei te calcau din greseala in picioare pentru ca nu aveau bunul simt de a te ridica si de a te duce la gunoi. Si stii care-i culmea?! NICI EU NU TE-AM RIDICAT DE PE JOS. Am preferat sa privesc de sus cum zici ca faci o revolutie a bunului simt. Cacat de bun simt. Nu meriti bun simt daca tot ce faci este JEG!

Bun simt si Crin Antonescu

2. BUN SIMT PE PISTA DE BICICLETE?! Sa nu vorbim despre afisul care … desigur ca, e cam mic, nu?

Bun simt si Crin Antonescu

Imi bat gura degeaba. Cacat de bun simt.

O sa-l votez pe cel mai sincer presedinte. Ala care o sa aiba sloganul: “Vreau sa fiu faimos” sau “Vreau sa devin bogat” sau “Vreau sa-mi fac o vila la periferia capitalei, voteaza-ma!”… Pentru ca altii au slogane gen “Revolutia bunului simt” si nici nu stiu ce-i ala bun simt. CACAT!

Si stii care-i faza…? Inteleg faptul ca ai afise, caci e normal, toti au, dar … sunt sigur ca daca esti atent poti sa ai grija sa nu pui un afis pe tot trotuarul sau pe o pista sau … sunt sigur ca poti avea grija sa nu dai afise cu nemiluita a.î. sa le transformi in jeg stradal.

* sa-mi bag castile in urechi si sa uit de societate, asta-i solutia, baga-mi-as… castile in urechi. *


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

8 comentarii

 • Reply
  Bogdan
  10/11/2009 at 00:43

  Si tu crezi ca el e responsabil pentru cum sunt puse afisele? Vino in Botosani si ai sa vezi aceeasi situatie dar personajul principal e Base. Oricunde te intorci e portocaliu, e Base. Tramvaie, microbuze, tot ce e din bani publici e cu Base in geam. Pana si la o covrigarie toti lucratorii sunt cu sorturi portocalii si cu “iubitul conducator” in geam. Si ca sa fie asa de final, uite un filmulet: http://z8.ro/base-vs-ceausescu

 • Reply
  Ariel
  10/11/2009 at 00:47

  da, el e responsabil pentru cel ce-i responsabil cu afisele cu el…

 • Reply
  Bogdan
  10/11/2009 at 00:49

  Seful de campanie dicteaza totul :)

 • Reply
  Ronnie
  10/11/2009 at 15:12

  il votez pt ca vrea sa scada impozitele – restul sunt detalii
  p.s. peste o zi o sa gasesti fluturasi cu Geoana, Basescu, Cernea pe jos si o sa zici acelasi lucru

 • Reply
  Adrian
  10/11/2009 at 18:37

  Pentru că merg cu bicicleta am scăpat şi eu o înjurătură la adresa Crinului văzând poza ta… Dacă acesta-i bun simţ atunci prefer nesimţiţii!

 • Reply
  liviu amza (nadie)
  10/11/2009 at 19:44

  nu stiu care mai zicea ca-i hirtie igienica pentru creier.aia e: votati-ma pe mine ca va f*t mai bine. :) daca o sa-mi fie mie si familiei mele bine o sa va fie si voua bine.sti cum este vai de calul al carui stapin este nefumator.sa nu intelegi ca doresc sa se apuce cineva de fumat.bai unu nu s-a dus sa renoveze un spital sau sa ia aparatura moderna.ne arunca gunoaie-n ochi.

 • Reply
  zeroo
  11/11/2009 at 21:29

  si eu lipeam afise in studentie si cel mai groaznic lucru care l-am facut a fost sa lipim peste tot un olcit. un vot am pierdut sigur

 • Reply
  cartim
  15/11/2009 at 23:10

  E aiurea. Nu le pasa lor de noi m ei vor ciolanul.
  Bun simt? Nu au nici unul …

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează