Bălării

Saptamana asta

E duminica pentru inca 10 minute. Probabil pana termin de scris pe aici se face luni… Si deci va urez o saptamana minunata.

Oricum eu n-am apucat sa cumpar martisoare: nici fetelor de acasa (Mama, Iris, Eden), nici colegelor de clasa, nici colegelor de site, nici nimanui… nici bunicii. Iar faptul ca eu nu i-am cumparat bunicii un martisor chiar e o crima.

In Bulgaria parca martisoarele erau pe dos, nu? Barbatii primeau martisoare de la fete. Ma intreb care-s martisoarele hand-made de la bulgari… cala noi se mai dau cercei, coliere si alte prostioare hand-made drept martisor.

Si oare se merita sa cumpar maine de la florarie ghiocei pentru cele 21 de fete din clasa? Cu diriga se fac 22. Prima ora am cu ea, nu e alta…

Sau mai bine merg cu mana-n cur, vorba ceea. Nu-i frumos, dar eu sunt Lefter Popescu si n-am de dat bani pe prostioare. Dumnezeu stie ca am dat deja un martisor pe anul asta (precoce dat, dar nu conteaza) – joi, profei de meditatii.

Pentru ca tot vorbeam de martisoare date barbatilor: saptamana asta am primit invitatie la cinema, la IMAX, moka, doua locuri. N-as fi ajuns eu acolo in vecii-vecilor de nu eram eu blogger de profesie. Si o sa merg si la AdRev – ziua doi si trei.

PS: Are ceva daca ofer fetelor doar snururi alb-rosii pe post de martisor? Mama imi zice de cand sunt mic ca GESTUL CONTEAZA.

Aualeooo, si cu ocazia asta mi-am dat seama ca pe 8 martie iar trebuie sa fac cadouri tuturor din casa… e ziua lui tata, singurul mascul din casa in afara de mine. Restu-s femei!

PS2: Daca se intreba cineva cum stau cu cartea… pai am scris un capitol jumate deja (8 pagini in format de carte).


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

7 comentarii

 • Reply
  LucicX
  01/03/2010 at 01:26

  Sa stii ca nu numai in Bulgaria este practica cu oferitul martisoarelor barbatilor. Si la noi se practica, in nordul Moldovei. ;) si nu, nu cred ca are ceva, nasol daca le oferi fetelor doar snurul. Parerea mea.

 • Reply
  Remy
  01/03/2010 at 17:11

  Pai tu te plangi ca ai 22 de fete?! Pai eu ce sa zic, ca sunt intre 90 de fete la facultate?! Iti dai seama ce inseamna asta acum in martie, FALIMENT!

 • Reply
  Alina
  01/03/2010 at 18:31

  bunicul meu e din oltenia si mi-a spus ca, atunci cand era el mic, obiceiul era ca fetele sa dea martisor baietilor. deci nu numai in bulgaria:)

 • Reply
  saddie
  01/03/2010 at 18:38

  mda, eu sunt din nordul moldovei şi la noi fetele dau mărţişor băieţilor. ţin minte că în şcoala primară, începând cu clasa a doua, băieţii îşi notau pe un caieţel numele fetelor de la care au primit mărţişor, ca să ştie cui să dea ciocolată de 8 martie :))

  nu cred că un şnur simplu e nasol, e chiar cute, actually :]

 • Reply
  Ariel
  01/03/2010 at 20:19

  daca vreti sa stiti am cumparat de dimineata, inainte de ore, 25 de ghiocei frumosi. :D i-am gasit la pret rezonabil. muhaha, am dat fetele pe spate cu ei.

 • Reply
  cartim
  01/03/2010 at 20:40

  Mai bine ghiocei decat allte tampenii , cel putin asa zic femeile de la mine din casa .
  Nu as vrea sa fiu in locul tau pe 8 Maryie , vei da ceva tuturor dn casa :P

 • Reply
  Ciprian Morti
  01/03/2010 at 23:35

  Bravo Ariel! Cel putin tu ai dat ghiocei la fete si diriga. Eu am dat martisoare la fete. La diriga am dat tot martisor printre restul florilor pompoase si cadourilor ambalate in cutii mari care le-a primit. S-a cam uitat urat diriga :”>

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează