Interesant

Se legalizează căsătoriile între persoanele de același sex în Franța

Se legalizează căsătoriile între persoanele de același sex în Franța

Duminică a avut loc în Paris un protest împotriva legalizării căsătoriilor între personale de același sex în Franța.

La francezi ca la români: oragnizatorii estimează un milion de participanți, poliția declară că au fost vreo 350 de mii.

Și, chiar dacă au fost un milion de participanți, au fost din TOATĂ ȚARA. Franța are 65 de milioane de cetățeni – 1 milion este nimic. Și, de fapt, acel milion e imaginar, căci probabil poliția știe mai bine câți oameni au fost – deci 350 de mii.

Sondajele arată că 60% din populație este de acord cu legalizarea de căsătorii, dar doar 46% sunt de acord și cu adopția.

Din păcate pentru biserică, da, se va legaliza. Este inevitabil. Spania poate, Franța reușește acum și, da, încet-încet, ajunge și la noi. E vorba de o anume presiune care schimbă mentalități.

Pe data de 27 ianuarie va avea loc un “marș” PRO legalizare. Sper din tot sufletul ca atunci să fie mai mulți oameni veseli pe străzi.

Living times of change is fun!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

1 comentariu

 • Reply
  Mary
  02/02/2013 at 19:12

  Conceptul Europei este acela de “unitate in diversitate”. Nu sunt in masura sa fac aprecieri in ceea ce priveste, sa zicem, atitudinea, comportamentul viitorilor copii care vor creste intr-o familie cu parinti de acelasi sex.
  Oamenii oricum judeca – indiferent cine, de unde suntem sau ce zicem.

  In ziua de azi rar gasesti o familie unita. Atat timp cat acel copil va creste inconjurat de dragoste, nu vad relatia dintre 2 oameni ‘la fel’ ca pe un handicap in viata…

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează