Bălării

Se schimba lucrurile… (blog stuff)

Cautam azi niste date despre o cafenea la care am mai fost. Mi-am dat seama mai tarziu ca scrisesem pe blog despre experienta avuta la acea cafenea. Dupa cateva cautari pe blog am gasit insemnarea. Am citit-o si recitit-o razand. Uitand ca eu trebuie sa aflu cateva date despre acea cafenea, m-am pus pe citit alte insemnari vechi. Am ras. Am ras de ideile mele. De felul in care scriam*. I had fun.

Mi-am dat seama ca lucrurile s-au schimbat. Nu mai scriu la fel. Am din ce in ce mai multe greseli gramaticale. Glumesc. Stilul difera. Ma intreb de ce?

Raspunsul se ascunde in cele minim 10 replici pe care le primesc zilnic de la minim 10 oameni diferiti:

“Ce mai face blogul?”
“Mai scrii?”
“Cati vizitatori mai ai?”
“Ai mai scos ma bani din blog?”
“Si despre ce mai scrii tu acolo pe blogul tau?”
“Asta s-o pui pe blog!” etc.

Pana acum lucrurile nu stateau chiar asa. Putine cunostinte ma citeau. Acum, daca scriu despre o intamplare pe blog si incep sa le-o povestesc apoi si parintilor, ei deja o stiu. “Am vazut pe blog.”

Chiar m-am gandit s-o iau de la capat, in secret? Nu, nu ma deranjeaza asa tare… doar ca e ciudat. Cunosc cativa bloggeri care au luat blogul de la capat pentru simplu fapt ca au fost “prinsi” de cunostinte. Nu, nu e si cazul meu de fapt…

Deh, whatever… just keep blogging!

PS: Pentru cei care ma tot intreaba (culmea!) pe Y!M daca am mai scris pe blog. Guys: http://arielu.ro/


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Jalane
  28/08/2007 at 06:38

  “Pana acum lucrurile nu stateau chiar asa. Putine cunostinte ma citeau”… hah?! Pana acum = in primele 2-3 luni poate ca pe urma, a “decolat” repede de tot :). Cred ca ar fi pacat sa renunti la tot ce ai muncit. Foarte bine ca sunt multi care te citesc! E super ca te intreaba despre blog, atata timp cat tu te identifici cu el si te regasesti in ce scrii/ai scris.
  Peseul e tare, mai ales avand in vedere ca raspunsul e la un click (in status) distanta:P

 • Reply
  mark
  30/08/2007 at 10:43

  dude.. ai inceput bine, nu te lasa aiurea…. de schimbat… te-ai schimbat pe ici pe colo, si nu neaparat de bine.. dar keep bloggin

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează