Bălării

Si da, o zi proasta!

Si da, o zi proasta – azi, 20 martie!

De fapt de ce se numeste o zi proasta? Ziua nu e proasta sau inteligenta… ziua este ploioasa, cu soare sau… de fapt nici asa nu poate sa fie. O zi e o zi si doar o zi.

La chimie am scris propenă in loc de butenă si in rest am facut (sper) de un 5. Ceea ce e perfect avand in vedere ca nu stiu o iota de chimie si ca nici nu-mi place materia. La sport n-am stat nici in cap si nici in maini… am scapat lejer fara sa-mi rup vreun oscior sensibil. La informatica mi s-a dat un 9 pe motivul ca: “Da, ai facut bine, dar vreau sa va mai ascult si data viitoare.” – adica, hai sa ne complicam. Nu ai gresit, dar te ascult si saptamana viitoare ca sa nu ma plictisex. (esti obosit, ai inceput sa ai vedenii, tu, asta de citesti).

Lasa ca vine si vineri, vine si Sumitu Nato (asta fiind un nume de chinez, desigur), zile de odihna…

Si acuma, va rog sa va puneti castile-n urechi sau sa faceti ceva sa fie liniste in jurul vostru in caz ca nu aveti casti si sa dati play. Nu uitati sa inchideti ochisorii si sa va ganditi la ziua ce tocmai a trecut. Dati pe repede-inainte tot ce ati vazut azi, toate fetele colegilor de clasa si de serviciu, tipa aia pe care o enervezi si se stramba la tine, boschetarul de doarme in statia de RATB … tot.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  Tina
  20/03/2008 at 23:28

  Ai facut de mai mult de 5 …

 • Reply
  guest
  21/03/2008 at 11:21

  =))))) tare rau piesa!! vry funny

 • Reply
  doamna cu coasa
  22/03/2008 at 16:08

  nu te obosi cu chimia pentru ca nu iti va folosi decat daca planuiesti sa devii un ivil genius si sa faci o bomba atomica superioara. singura chestie care o mai tin minte de la chimie e formula pentru cianura acida. a da si poti sa sperii copii mici atunci cand se spala pe maini cu sapun cu glicerina si le zici ca face bum(ca doar ei nu stiu diferenta dintre glicerina si trinitroglicerina :D)

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează