Bălării

Și eu îmi făceam scenarii că mă ia la bătaie… ‪

Și eu îmi făceam scenarii că mă ia la bătaie... ‪

Fotografia este din Londra, 26 octombrie 2014, de pe Instagramul meu.

Ieri un motociclist și-a parcat motorul pe un trotuar foarte îngust, undeva pe la ora 21, ca să intre într-un fastfood. Faza e ca și l-a parcat fix-fix pe centrul trotuarului. Eu eram afară, așteptam pe cineva, sprijinit de bicicleta mea. Am fost martorul pietonilor ce erau nevoiți să ocolească motorul tipului parcat, precum ziceam, pe mijlocul trotuarului.

M-am tot gândit dacă să-i zic ceva tipului … sau dacă urma să-mi dea un pumn dacă-i fac o observație. Când a ieșit, după vreo 10 minute, i-am zis: “Nu te supăra pe mine, nu am nimic personal cu tine, dar ți-ai parcat motorul fix-fix pe mijlocul acestui trotuar îngust și, privește, lumea îl ocolește. Cred că-s destule mașini parcate nasol și tu, având un motor, ai putea face o diferență, fiind mai atent.”

Tipul m-a privit în ochi, m-a ascultat și la final mi-a zis “Scuze.” I-am zis că nu mi-e mie dator cu scuze, sub nicio formă, ci doar sper că pe viitor să fie mai atent.

Mi-a zis că o să fie, că nu și-a dat seama. A reacționat super fain și mi-a mulțumit pentru atenționare. Și eu îmi făceam scenarii că mă ia la bătaie… ‪


Cu doar câteva ore înainte citeam știrea asta:

“Conflictul a izbucnit in momentul in care victima le-a atras atentia celor doi inculpati ca au aruncat o doza de bautura de jos. Cei doi l-au urmarit pe tanar, care se deplasa pe jos, insotit de prietena sa, l-au lovit si unul dintre inculpati i-a aplicat o lovitura de cutit”, informeaza un comunicat al Parchetului Capitalei.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

1 comentariu

  • Reply
    Bloggeri faini de urmărit. Scurtă incursiune în blogosferă | Diana Solomon
    26/08/2015 at 13:48

    […] cred că sunt oameni care să se învârtă prin blogosferă și să nu audă de Ariel. Eu îl citesc de pe vremea când eram încă în Constanța, la facultate, pentru că avea multe […]

  • Vezi alte comentarii:

    Comentează