Bălării

Si vizitasi si orasul sfânt…

Ierusalim

Ierusalim

Strange

Zidul plangerii

Mormantul lui Isus

Oamenii din poza de mai sus stergeau si pupau mormantul ala. Era aproape scarbos. Cat am stat acolo cred ca peste 300 de oameni au pupat mormantul. Unii chiar plangeau in genunchi in fata lui si apoi il pupau.

Super plin de turisti, preturile toate se tocmesc, n-am vazut niciun terorist cu bomba-n coada… liniste si cald. Lumile stau si fumeaza narghilele calme, citind cate o carte. Mi-am cumparat un singur lucru… O chestie din aia pe care si-o punea Arafat in cap.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

5 comentarii

 • Reply
  Tzandarik
  01/09/2008 at 10:42

  Dude,referitor la ce spui despre mormantul lui Hristos:inteleg ca tu apartii de alta religie,cu alte valori si simboluri,dar totusi nu trebuie sa iei in deradere(da,chiar asta faci)lucruri care sunt sacre pentru crestinism.Sa nu crezi k sunt habotnica,dar exista o limita la orice,pana si la glumele pe care le poti face despre o religie sau alta.Si ca sa stii si tu..se scrie “Iisus”

 • Reply
  Ariel
  02/09/2008 at 14:12

  am ras sau am zis ca e scarbos? si faza cu iisus mi s-a mai spus. a fost o inteaga cearta de comentarii pe blog. eu scriu cu un singur “i”.

 • Reply
  anonimus
  03/09/2008 at 16:30

  “eu vizitai,tu vizitasi,el vizita,noi vizitaram ,voi vizitarati,ei vizitara;cam asa se conjuga corect,dar nu-i nimic,tu ai facut scoala Lauder pana acum catva timp,dar treaba cu Iisus…..nu trebuie sa crezi sau nu in El ca sa Ii scrii macar numele corect.E chestie de cultura generala.

 • Reply
  Ariel
  03/09/2008 at 20:58

  despre isus ai link aici http://we3d.net/2007/04/08/despre-isus-sau-iisus-tineti-minte/ (isus e din latina, iisus e din greaca)

  despre limba romana… “vreo” se scrie fara cratima :))

 • Reply
  ¨Viki
  04/09/2008 at 15:22

  Faza interesanta cu religiile e urmatoarea: ni se pare absurd ca un om batran sa locuiasca pe varful unui munte si sa arunce cu fulgere cand e manios, dar ni se pare absolut normal sa mergem sa pupam o bucata de piatra sub care a fost ingropat un om care a disparut de acolo (de altfel, daca s-a inaltat, de ce i se mai pupa mormantul?). Care dintre urmatoarele e mai absurd: o suita de zei care de care mai gelosi, egoisti si nimfomani care se joaca cu oamenii ca si cum ar fi niste furnici sau un singur zeu care e precum Mos Craciun si te rasplateste daca faci fapte bune si ajungi in Rai si te pedepseste daca faci lucruri rele si ajungi in Iad? La urma urmei, toate sunt la fel de absurde, e doar o chestie de perspectiva…

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează