Bălării

Sunt un om fericit…

Sunt fericitN-ai zice ca un om emo ca mine ar putea tipa in gura mare ca-i fericit si ca e vesel, ca ii place viata lui, ca ii place ce face, ca nimic nu-l supara … si tot asa.

Recent m-am pus cu burta pe carte. Mai exact cu burta pe Soni. O carte superba care parca-ti deschide ochii. Te face sa intelegi cat de important este de fapt sa traiesti. N-am citit inca nici jumate din carte dar sunt fascinat. In schimb am citit tot blogul cartii si tot ce scrie Andrei (autorul) pe internet despre diverse lucruri ce au legatura cu Soni.

Am inceput sa realizez incet-incet cat de important este sa treci peste “cacaturi” si sa “traiesti clipa”. Chestia asta cu clipa mi-o tot repeta mama de cand ma stiu. Mereu imi zicea inainte sa plec la ziua cuiva sa nu fiu “bosumflat” si sa “traiesc clipa”. Abia recent am inteles cum sta treaba cu clipa aia. N-am nici un an de cand am inceput sa traiesc cu adevarat clipe… Si cand traiesti clipe parca clepsidra vietii tale “se scurge” mai repede. Dar hei, macar traiesti clipa!

Sunt fericit. Si am inteles ca “positive attracts positive“. Si ca “Don’t worry about a thing, cuz every little thing is gonna’ be alright…” este de fapt o stare de spirit. Nu, nu e pura indiferenta, e o stare de spirit care te face sa scapi de “cacaturi” care nu ar trebui sa te streseze intr-o viata. Chestii irelevante. Ti-a cazut o insigna? Nu plange… pune-o la loc.

Deci da. Imi permit sa zic: “Sunt un om implinit!”… si o zic acuma, aici, pe data de azi, la ora 3:31 dimineata … in speranta ca o s-o pot zice si maine, si raspoimaine, si etc… si in ziua in care voi fi depresiv din cauza “unei insigne” ma voi citi aici si-mi voi da doua palme “ajutatoare”.

Va iubesc.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

8 comentarii

 • Reply
  .marius
  08/02/2009 at 09:11

  Welcome to the club! ;-)

 • Reply
  Iulia
  08/02/2009 at 09:53

  Hehehe… Dap, “Soni” face asta din tine.

 • Reply
  Pitic
  08/02/2009 at 17:52

  Hehehehe… iti voi da si eu palme ajutatoare :-j

 • Reply
  primul blogger român exmatriculat din şcoală, fan SONI | SONI
  08/02/2009 at 18:52

  […] Am inceput sa realizez incet-incet cat de important este sa treci peste “cacaturi” si sa “traiesti clipa”. Chestia asta cu clipa mi-o tot repeta mama de cand ma stiu. Mereu imi zicea inainte sa plec la ziua cuiva sa nu fiu “bosumflat” si sa “traiesc clipa”. Abia recent am inteles cum sta treaba cu clipa aia. N-am nici un an de cand am inceput sa traiesc cu adevarat clipe… Si cand traiesti clipe parca clepsidra vietii tale “se scurge” mai repede. Dar hei, macar traiesti clipa! (tot articolul aici) […]

 • Reply
  i5
  09/02/2009 at 13:58

  Eu cred ca ai tiparit tricoul doar pentru partea cu barbat. :D

 • Reply
  Nicoletta
  09/02/2009 at 22:26

  ”Aceasta musculita nu traieste decat o zi…sa fie ea oare nefericita din aceasta cauza??Nicidecum..pentru ca traieste fiecare clipa…”….asta e asa….de suflet…

 • Reply
  dorin popa
  10/02/2009 at 01:31

  Desi am citit cind eram student (acum, 25-30de ani) romanul “Traieste-ti clipa !” al lui Saul Bellow(?, care a fost si in Ro, desi a luat Nobel si a scris ceva despre Transilvania, daca nu confund…), parca abia acum simt “frisonul” adevarului acestui indemn. Dvs. sunteti, probabil, mai tineri decit baietii mei, Andrei si David, dar aveti darul convingerii.
  Trebuie sa-i multumesc studentului meu Lucian Rotaru, de la Univ.”Cuza” din Iasi, care mi-a facut cunostinta cu acest blog.
  Ma chinui de zeci de ani, nu sa traiesc, dar macar sa-mi apropii clipa prezenta, sa fiu suficient de atent la ea…, iar dvs. ati reusit, deja ?

  Atunci, care-s parintii si care-s copiii, care-s profii si care-s elevii ?

  Cu pretuire,
  d.p.

  P.S.
  Sper ca intr-o zi, cine stie?!, cindva, sa-mi tiparesc si eu un astfel de tricou . Il voi purta cu toata semetia si cu toata bucuria adevarului asumat.
  Daca voi ajunge la acel dorit adevar…..

 • Reply
  andrei ruse » Blog Archive » SONI inca bantuie blogosfera
  03/10/2009 at 08:32

  […] februarie) dupa ce a citit SONI, Ariel spune aici ca e fericit. ne-am intalnit apoi si ii multumesc mult ca m-a ajutat cu promovarea […]

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează