Bălării

Am castile in urechi, nu vezi?!

Deci ma enerveaza la culme oamenii care vorbesc cu mine cand eu am castile in urechi! Te uiti la mine, vezi ca am casti in urechi, ba chiar se aude ca as ascult amuzica tare… si tu, din spatele meu, nervos, ma intrebi daca cobor la prima?

DAAAAAAAAA, cobor la prima, altfel n-as sta in ura aia infecta… dar cum este plin tramvaiul, unde altundeva sa stau daca nu in usa?

Sau merg pe strada cu muzica-n urechi si se trezeste una sa ma intrebe de directii… si eu fara sa ma uit la buzele ei ca-mi vorbeste, trec pe langa ea… si apoi ma apuca de-o aripa. Pai cum sa te aud femeie? Fa si tu cu mana, fa ceva… sa realizez ca imi ceri ceva.

ARGH.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  ash
  18/10/2008 at 02:36

  mvai si inca cum ma enerveaza!! cel mai enervant e cand iti urla muzica in afara si vine cineva sa te-ntrebe unde e cine stie ce. vezi ca-si misca buzele si te uiti in jur si realizezi ca vorbeste cu tine, scoti castile, femeia nu se opreste din vorbit ca si cum pana atunci ai fi auzit-o, auzi doar ultimele 3 cuvinte si zici: poftim? Apoi se vede pe fata femeii ca e nemultumita ca trebuie sa repete, iar daca nici nu stii sa-i zici unde e… E vina mea c-a vorbit cu peretii in timp ce eu ascultam muzica 8-|
  (ma tenteaza sa-mi inscriptionez un tricou:
  NU AUD
  NU STIU UNDE E
  COBOR LA PRIMA)

 • Reply
  Irina
  20/10/2008 at 12:24

  Eu când umblu cu căştile pe urechi prin oraş sunt mult mai atentă la lumea din jur, ca să fiu sigură că nu încurc pe nimeni. Dar asta-s eu, ce să zic…

  Şi nu prea-mi plac cei care ascultă muzica atât de tare încât se aude în jur prin căşti. Toată ideea cu căştile e să auzi doar tu, nu?

  Ps. “sa ma intrebe de directii” – asta suna a engleză sau mi se pare mie? :P

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează