Bălării

Am fost la femei pe Mătăsari trei zile la rând…

Am fost la femei pe Mătăsari trei zile la rând...… şi sunt rupt de oboseală, logic, după atâtea femei!

Femei pe Mătăsari” a fost primul eveniment mare organizat de Beneva. Şi a fost un succes, aşa cum a fost. Desigur că sunt multe de învăţat, multe de reparat, multe de schimbat şi multe de repetat, dar a fost un prim festival urban pe o stradă cu o imagine foarte negativă în Bucureşti. Şi-am făcut să fie bine.

Eu m-am ocupat (Sau am încercat) să mă ocup de dragii voluntari. Şi mi-am amintit astfel cât de greu poate să fie să coordonezi nişte oameni care vor să ajute. Cât de greu este să te întrebe cineva “cu ce pot ajuta?” şi tu să ai atât de multe de făcut că nu ştii ce să-i răspunzi mai întâi.

Mi-a plăcut că am avut voluntari foarte diferiţi. Am avut fete de la ASLS (cărora le mulţumesc din suflet că au venit şi au ajutat şi-mi cer scuze pentru acele mici neînţelegeri care apar, inevitabil, la stres mare), am avut biciclişti de la BikeWalk (Mihaela, mulţumesc mult pentru tot ajutorul!), am avut băieţi puşi pe cărat (Alex, Bogdan, Andrei, Călin &co.), am avut curieri de la Tribul (Adi, Andrei), am avut domnişoare de toate vârstele şi din toate colţurile României (Mara, Noam, Noemi, Andreea, Adina & multe alte fete!) şi, în cele din urmă, voluntari spontani ai străzii Mătăsari, copilaşi de 14-15-16 anişori, neobosiţi (au plecat ultimii de pe stradă şi au venit primii la întâlnirea de dimineaţă!): Leonard, Robert, Adrian &co.

A vorbi cu oameni mulţi e obositor. Asta-i concluzia.

Dar a lucra în echipă e soluţia. Asta-i concluzia concluziei.

Facem să fie bine!

Mulţumesc din nou tuturor oamenilor care m-au suportat în aceste 3 zile de stres şi oboseală. Pentru poze şi videouri de la eveniment: pagina de facebook.

PS: Acum sunt ofticat că n-avem o poză de grup cu voluntarii. Note to self: data viitoare 2 poze de grup cu voluntarii: before and after.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Georgiana
  20/06/2011 at 17:15

  Ma foarte bucur ca a iesit fain, vazui ceva video! Si-mi pare asa rau ca nu m-am putut implica..

 • Reply
  ne vedem joi
  21/06/2011 at 00:55

  Voluntarii cu caratu’ vor fi pe Matasari si la anu’ (sau cand va fi urmatoarea editie)… E o promisiune ;)
  Iar ceea ce s-a intamplat, s-a intamplat pt. ca era nevoie.
  Asa cum femei pe Matasari e o necesitate (mai mult sau mai putin), asa si “Femei pe Matasari” e o necesitate(pt. mai multi sau mai putini).
  Si pt. ca fara citate e mult mai greu: “Unde sunteti voi, fetelor de aici, cand ma plimb prin Bucuresti?”

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează