Bălării

Câteva idei de cadouri drăguțe de Crăciun – pe care nu mă supăr dacă le primesc și eu.

Că tot mă laud că-s evreu și mulți mă întreabă dacă “sărbătoresc” Crăciunul – da, sunt multicultural, când îi vorba de primit chestii moka, precum darurile de sub brad, sărbătoresc orice.

Și dacă tot vine Crăciunul și Hanukah, am zis să-mi fac un “wish list”, ca să știe amicii ce să-mi cumpere. Dar ca să nu fiu direct, am zis să fac doar o listă cu idei, așa, generalistă, nu pentru mine. Dar, precum zice și titlul, nu mă supăr dacă cineva îmi ia cadou inspirându-se din această scurtă listă. :)

Deci:

O cană de cafea sau ceai pentru hipsterii care iubesc Starbucks-ul și nu numai. Seamănă cu alea din carton, dar de fapt e din ceramică și are capac și “inel” protector, ca să nu te arzi la degețele, ambele din silicon. Arată super-bine.

Și mereu mi-a plăcut să beau cafea din chestii cu capace de genul ăsta…

*Aici*

Cană drăguță

Și dacă tot am început cu o cană, merg mai departe cu o altă cană care mi se pare fascinantă, bună de dat în dar fotografilor wanna-be și nu numai. :)

*Aici*

Cana foto

Perverșilor le-aș pune tricoul ăsta sub bradul de Crăciun: *nu, eu nu sunt pervers*

*Aici*

Tricoul perverșilor

Pentru că-s fanul pedalatului și știu că-s mulți oameni pe două roți care-mi citesc blogul… un tricou/hanorac cu mesajul ăsta aș purta oricând cu maximă mândrie.

*Aici*

Bicicletă între craci

Ăsta-i pentru toți perfecționiștii din jur. Pe ăsta nu mi-l doresc. Ci doar mă gândesc serios să i-l fac cadou lui Mihai.

*Aici*

Perfecționist


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

7 comentarii

 • Reply
  killerjazz
  07/12/2012 at 21:53

  a doua cana nu pre e frumoasa, dar prima imi place acel capac :)

  • Reply
   demo
   10/12/2012 at 17:18

   esti naspa.

 • Reply
  killerjazz
  12/12/2012 at 00:23

  mersi ;)

 • Reply
  madu
  18/12/2012 at 18:38

  e tare dar nu pre am ce sa le iau parintilor de aici nu am de la ce ma inspira

 • Reply
  Luminita
  30/10/2015 at 00:41

  Tocmai cautam acum idei de cadouri pentru Craciun si am dat peste lista ta. Foarte haioasa! Mai ales tricoul ala e simpatic rau. Ar trebui sa faci o lista cu sugestii de cadouri si anul acesta.

  • Reply
   Ariel
   30/10/2015 at 01:03

   cadouri de craciun in octombrie?!

 • Reply
  Luminita
  30/10/2015 at 17:10

  Hei, e deja aproape noiembrie si va fi Black Friday si e bine sa fii cu ochii in 4. Plus ca poate vrei sa comanzi ceva din strainatate si dureaza pana soseste, ohoooo cate variante sunt. Cred ca aici e o chestie tipic feminina: devenim obsedate de detalii si planificat diferite chestii din timp, pe cand barbatii cam lasa cadourile pe ultimul moment. :D

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează