Bălării

Am fost rapit

In data de 27 aprilie dimineata mergeam in bermude pana la magazinul de vizavi sa cumpar niste paine. Aveam pofta de paine prajita si un ceai cald. Aveam de gand sa sarbatoresc Pastele prin leneveala. Dupa ce am cumparat cu succes 2 paini am pornit inapoi spre casa. Pe trecerea de pietoni s-a oprit o dubita neagra, a deschis usa si o mana m-a tras cu forta inauntru.

Usa a fost inchisa repede si s-a facut bezna. Nu am putut sa vad nimic. Am fost apoi legat la ochi si mi s-a spus sa stau calm. Tremuram de frica. Uitasem de paine, filmul de pe HBO ce trebuia sa-l vad in seara aia sau blog. Ma gandeam doar la rapitorii in a caror duba neagra ma aflam.

E 2 mai, ora 20:41. Stau in bucatarie si scriu aici de pe laptop. Intre timp draga de Leyla isi bate joc de parul meu ce pare s-o fascineze – va sa zica mi-l “da cu placa”.

Rapitorii erau somnul si leneveala. Asta e motivul pentru care nu am mai existat pentru cateva zile pe internet. Am multe mailuri necitite, multe offline-uri pe Y!M pierdute, multi bani de pe etarget.ro neobservati si multe twittere necitite. Bloguri desigur ca nu am mai avut cand sa vizitez.

Nu am fost nici la mare, nici la munte, nici acasa, nici pe undeva pe aproape. Am pierdut nopti si m-am destrabalat fara sa duc dorul internetului.

Si am scris asta din dorul de a scrie ceva pe blog si pentru ca echipa 18 ani m-a dat disparut.

PS: Stiati ca ieri amdoar18ani.ro a facut o luna?! Hai cu sampania!!!
PS2: Ultimul post pe care il scrisesem inainte sa fiu rapit era despre urari de Pasti… dar vad ca nu a ajuns niciodata pe blog. Inca e undeva prin “drafts”. Nu stiu de ce exact, stiu sigur ca i-am dat “Publish”. In fine.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

6 comentarii

 • Reply
  arici
  02/05/2008 at 21:26

  “te-ai destrăbălat”? să fie Leyla de vină? :D..
  hei, drăguţă motivaţia cu răpirea, dar să ştii că toţi ţi-am simţit lipsa

 • Reply
  Pitic
  02/05/2008 at 21:30

  Dar vai … bine ai revenit printre noi.

 • Reply
  FwoRD
  02/05/2008 at 21:58

  Chiar ma intrebam unde-a disparut Ariel .. da’ am zis ca mi se pare ..

 • Reply
  Drojdie
  02/05/2008 at 22:20

  Eu ma gandeam sa te sun. :|

 • Reply
  Zeffy
  02/05/2008 at 23:36

  si ceva recompensa s-a cerut pt tine??

 • Reply
  CumparSomn
  03/05/2008 at 01:01

  Da.Nu te cunosc.De doua saptamani citesc blogu` asta al tau.Si l-am terminat ..in sfarsit.
  Si da.Observasem pana si eu ca nu ai mai scris nimic.A fost destul de ciudat..tot intram pe site si nu era nimic nou.M-am gandit ca e calculatorul stricat.

  …noapte buna.:)

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează