Evenimente

Am fost si am protestat, deci

Am fost ieri si am protestat. Nu sunt de acord cu ce s-a intamplat in Parcul Izvor care acuma e … de fapt o mare mlastina.

Ce am rezolvat:

– am mutat urmatorul mare eveniment ce se anunta tot in Parcul Izvor (daca nu s-a mutat de fapt singur caci n-avea ce face pe mlastina)
– primaria a zis ca in 14 zile face parcul “Verde” (nu stiu exact cum – dar asa a zis)

Dupa toate evenimentele din Parcul Izvor primaria s-a ales cu 56 de mii de euro. Cu 25 de mii din acest 56 sustine ca va face parcul verde.

Eu zic ca e un inceput, nu? Am fost 10 oameni imbracati in negru cu banderole verzi pe moaca. Se stia ce vrem. Nenea cu parcurile si lacurile pe Bucuresti a fost dragut si a iesit din primarie. A dat chiar noroc cu fiecare din noi si a zis ca avem dreptate. A parut de treaba. Dar poate asa par toti cand vad un grup de 10 nebuni.

Eu sunt mandru ca am reusit sa mutam Zilele Bucurestiului din Parcul Izvor si ca nenea asta (Radu Popa ii zice?) a zis ca face iarba din parc in 14 zile.

Rusinica celor care au promovat protestul dar le-a fost greu sa-si mute curul acolo.

PS: e si articol in dragul nostru ziar Click – iar eu am o poza p-acolo (Ariel Constantinov)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

1 comentariu

  • Reply
    Alexa
    10/09/2009 at 18:17

    super. Ttrebuie sa se ia atitudine. Totusi… mica doza de scepticism ma face sa ma intreb daca asta va influenta pe cineva… Si ma refer la CINEVA. Cineva care intr-adevar poate inlocui nepasarea cu grija, poate bun-simt.

  • Vezi alte comentarii:

    Comentează