Evenimente

Dau două invitații la IeSF 2013 World Championship!

Ariel la DreamHack, arestat de două ... domnișoare?

Ariel la DreamHack, arestat de două … domnișoare?

Dacă aș avea bani puși de o parte, nu m-ar pasiona într-un mod excepțional dezvoltarea personală, scrisul și Tribul, probabil că aș investi tot ce am în gaming.

Lumea gamingului este într-o continuă creștere. Într-un boom. Este o treabă din care se vor face bani veșnic, ca din medicină. E o nevoie primară.

Dragii de la Romtelecom m-au cooptat să găsesc doi oameni care merită o invitație de o persoană la IeSF 2013 World Championship – în București – Campionatul Mondial de Sport Electronic.

Dacă sunteți pasionați deja știți că are loc între 1 și 3 noiembrie la Sala Polivalentă.

Pe scurt: 200 de jucători profesioniști (a se înțelege că asta fac toată ziua, din asta trăiesc…) din 45 de țări diferite și jocuri precum Alliance of Variant Arms, League of Legends, StarCraft 2 si Tekken Tag Tournament 2.

Pentru cei care n-ajung, se transmite live la www.dolce-sport.ro și pe canalul TV Dolce Sport 3.

Bun, și acum să vedem cum îi alegem pe cei doi …

… o să aleg 2 din oamenii ce-mi vor lăsa mai jos un comentariu cât mai fain la întrebarea: “Cum crezi că putem schimba lumea prin jocuri?”

O să aleg două din cele mai nebunești, creative și faine comentarii. Să lăsați adresa de e-mail reală la comentarii ca să vă pot găsi, vă rog! Și poate chiar și un link spre facebook-ul vostru.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  madalina moraru
  30/10/2013 at 12:19

  R şi R sînt cei mai buni prieteni, dar ca oricare doi oameni care se văd zi de zi, se mai şi ciondănesc. Mai ales că şi locuiesc împreună. Doar că, atunci cînd ajung acasă, seara, toropiţi după o zi de muncă, mereu îşi fac timp şi joacă fie un meci de Fifa, fie unul de Street Fighter. Dacă n-ar fi jocurile de pe x-box, probabil prietenia lor s-ar fi destrămat la un moment dat, pentru că, să fim serioşi, tipii nu-şi discută sentimentele la sfîrşitul unei zile de muncă. Dar ei îşi povestesc lucruri atunci cînd joacă. Dac-ar fi să cîştig, aş vrea să cîştig ambele invitaţii, să-i trimit pe R şi R, Răzvan şi Robert :), la IeSF World Championship.

 • Reply
  Matei Stoicescu
  30/10/2013 at 12:44

  Cred ca putem schimba lumea prin jocuri precum Tetris: sa cladim usor si rapid, un viitor durabil pentru urmasii nostri, pentru generatia tanara.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează