Poveşti

Am furat din Bershka Unirii

Am furat din Bershka Unirii!Am ajuns zilele trecute pentru prima dată în chestia aia mare şi neagră de la Unirii: Bershka that is. Un paradis al femeilor de pretutindeni.

Desigur, nu am ajuns acolo de bună voie. Corina mi-a făcut cadou nişte tricouri iar unul mi-a fost mic şi prin urmare ne-am dus să-l schimbăm.

Când am găsit ceva potrivit ne-am dus la casă şi Corina a fost pusă să completeze nişte formulare. Eu, pentru că nu suport atmosfera din Bershka (muzică dată la maxim, cald, miros de haine, femei disperate şi aglomeraţie), am dat să ies frumos pe uşi când ALARMĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ.

Mereu am râs de proştii la care ţiuie alarma când ies din magazin şi apoi le caută prin ghiozdan… Dar iacătă, acum a fost rândul meu.

Stăteam exact ca prostul în uşă, cu alarma sunând, uitându-mă în urmă, spre Corina, cu o faţă de pe care se putea citi cu uşurinţă: “Ne-au prins!“.

Instant a venit lângă mine un nenea care m-a pus să-i dau ghiozdanul. A fost un fail, nu furasem de fapt nimic, dar alarmele alea au ceva cu ţiganii şi evreii. Mereu ţiuie la ei.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

8 comentarii

 • Reply
  Andrei
  27/01/2011 at 12:57

  Când eram mai mic, am furat din Kaufland. Cu mențiunea că pe vremea aia (nu știu acum, că n-am mai intrat vreodată acolo) nu existau alarme, ci existau paznici antrenați atent în ceea ce înseamnă comunicare non-verbală care să prindă hoții.

  Ce-i drept e că am făcut o vizită în camera din spate, unde ne-au percheziționat și ne-au trimis acasă. Copii proști că n-am sunat la 112 să spunem că ne-au răpit și ne țin sechestrați, mai ales că ne știam curați :))

  • Reply
   Ariel
   27/01/2011 at 13:04

   Deci ei dacă te suspectează te iau pe sus, te verifică şi apoi îţi dau drumul?

   Păi îţi dai seama ce tare ar fi să te ia în camera din spate, să fii curat, şi apoi chiar să furi? Că a 2-a oară nu te mai suspectează – deja ştiu că ai un comportament ciudat.

   Wow, cât aberez.

   Şi pe cuvânt că n-aveam ce să fur din Bershka.

   • Reply
    Andrei
    27/01/2011 at 13:22

    Comportamentul ciudat a fost că am vrut să ieșim pe la casă da’ era coadă. Și nu cumpăraserăm nimic.
    Așa că ne-am dus la paznicul de la intrare/ieșire să-l întrebăm pe unde ieșim dacă nu am luat nimic. Și nu ne-a mai răspuns că ne-a luat cu el :))

   • Reply
    Harry
    27/01/2011 at 21:03

    O chestie asemanatoare cu ceea ce a patit Andrei am patit in Bucuresti Mall acum cativa ani cand am mers in haita cu fostii colegi de liceu. Fara sa ne vorbim ne-am imprastiat ca gandacii prin mall iar la iesirea ne-au intampinat pazicii care ne-au cules si ne-au bagat la camera obscura. In gheozdane, spre bucuria noastra, au gasit multe carti, caiete, pixuri si CD-uri piratate (mai faceam si noi schimburi la scoala).

 • Reply
  Mihai
  27/01/2011 at 13:07

  Trist…Teoretic ei trebuie sa verifice camerele de supraveghere sa vada daca ai luat ceva.Daca nu se vede pe camera nu au drept sa perchezitioneze.

  • Reply
   Mihai
   27/01/2011 at 13:28

   Romani crizati fratica.

 • Reply
  Vali
  15/10/2011 at 16:04

  sarac,cu “blog” care fura….asta’i Romania.

 • Reply
  Catalin
  09/11/2014 at 10:43

  Ma intreb daca nu cumva exista un motiv intemeiat pentru care s-a ajuns sa existe paznicii excesiv de atenti si camere peste tot in magazine …?
  O alta intrebare care imi salasluieste in minte este referitoare la atitudinea relaxata cand se vorbeste despre la furtul din magazine …

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează