Blog in vlog si vicevercea

Amintiri din liceu

aaa

Hai că săptămâna ce-a trecut mi-am înșelat fără nicio jenă blogul cu vlogul. Am făcut, așa cum mi-am propus, un video în fiecare zi (weekend-ul considerându-l liber, dar am făcut un video și sâmbătă) – dar am omis să le mai aduc și pe blog.

Zilele trecute m-am văzut cu Tina, cea cu care am stat în bancă, probabil, cel mai mult. Nu-mi amintesc colegii de bancă din generală… Și nici nu am amintiri punctuale puternice cu alți colegi de bancă din liceu – cu care am stat în bancă pe perioade scurte.

Nu m-am văzut cu Tina de o eternitate și am ieșit cu ea la o cafea. Rezultatul? Ne-am simțit al dracului de bătrâni și am bârfit toți colegii de care ne-am putut aminti. Ăla are copil, ăla n-are job, ăla s-a mutat de la ai lui, ăia doi s-au despărțit. Iar noi … noi suntem la fel. Neschimbați. Nici ca fizic și arătare, nici ca mentalitate.

Acum, abia, înțeleg acele momente în care mama îmi zicea că o să-mi fie dor de viața de liceu. Cât eram în liceu mi se părea cea mai mare porcărie. Voiam să scap, să fiu liber, să fac ce vreau. În fine, și așa am făcut… Și nu pot să mă plâng, a ieșit bine. Îmi place viața mea. Dar … cum să nu-ți placă viața de liceu? În care grijile sunt limitate la teme pentru acasă sau gagica din clasa paralelă pe care o cam placi … dar nu știi cum să te bagi în seamă.

Deci aici îi vlogul de acum câteva zile: Amintiri din liceu. Eu și Tina depănăm câteva amintiri amuzante.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Alin
  02/12/2015 at 00:43

  Asta-i mentalitatea colectiva si asta-i tineretea, ma uit la verisoara mea de 8 ani si vad ca la fel reactionam si eu, acum imi e dor :)

 • Reply
  Tibi
  15/12/2015 at 00:11

  Bravo. Mi-a plăcut asta cu amintiri din liceu. Cred ca am luat si eu in 3 la Gansari … Dar cu niște ani înaintea ta :-) .

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează