Interesant

Anticoncepţionale pentru bărbaţi – apar la finalul acestui an…

Anticoncepţionale pentru bărbaţi - apar la finalul acestui an...Dacă îi spui domnişoarei să ia anticoncepţionale pentru că prezervativele te îngrozesc există o mare şansă să nu mai ajungi deloc cu ea-n pat. Aşa-i?

Ei, uite, acum, ăştia de conduc lumea, s-au gândit că dacă tot suntem prea mulţi pe glob şi urmează să murim, poate nişte anticoncepţionale masculine fără efecte secundare pot salva situaţia.

Şi toată povestea asta-mi aminteşte de momentele acelea când amândoi sunt goi în pat şi îşi dau seama că nu mai au prezervative… “Stai puţin să-mi iau pastila! Ah, n-avem nimic de băut?“.

Acum să ne imaginăm cum se întâmplă tot procesul: Ieşi în oraş. Te gândeşti că vei agăţa ceva donşoară frumoasă… Nu mai iei la tine prezervative, ci un flacon de “Spermatamol“. Pastilele trebuiesc luate cu cel puţin 30 de minute înainte de act şi au un efect de 2 ore. Cunoşti o donşoară, speri să nu aibă boli (sau speri că aceste anticoncepţionale noi au şi mulţi anti-corpi anti-SIDA şi alte boli vestite) şi iei o pastiluţă. Două ore eşti safe. Dacă trec mai mult de două ore… mai iei o pastiluţă… :)

Lăsând gluma la o parte, aceste pastile sunt pe bune pe cale să iasă pe piaţă (Cică undeva la finele lui 2011, începutul lui 2012 – cu ocazia sfârşitului Lumii).

Citiţi în americănească mai multe aici despre ele.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  Jalane
  11/04/2011 at 21:22

  Eu cred ca nu mai ajungi deloc cu ea in pat din momentul cand spui ca te ingrozesc prezervativele. Orice femeie ar trebui sa fuga in sens invers de un barbat care scoate asa o tampenie pe gura.

 • Reply
  Substantele Medicamentoase De Sinteza Si Efectele Secundare!
  12/04/2011 at 05:45

  […] S-ar putea sa ti se para relevant si: http://arielu.ro/anticonceptionale-pentru-barbati-apar-la-finalul-acestui-an.html Tags: antibiotice, diflucan, efecte secundare, fluconazol, medicamente de sinteza, reactii […]

 • Reply
  Madalina
  04/05/2011 at 16:22

  s-a mai rezolvat o problema

 • Reply
  Mihai
  06/05/2011 at 17:05

  Pai cum fara riscuri? Orice chimicala in plus in organism prezinta un anumit risc.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează