Bălării

ArCa LuI nOe şi noaptea (furtunoasă) de ieri

Nu este tocmai arca aia pe care o ştim cu toţii. Este vorba de o altă arca.

În ultima săptămână s-au plimbat prin tot Bucureştiul şi au pus pe scenă mai multe piese de teatru. Ieri am fost la Teatrul de Comedie unde am văzut “O noapte furtunoasă”, iar azi are loc ultima apariţie – în Club A, la ora 19:00, unde vor juca “Dumnezeu de a doua zi”. Da, intrarea-i moka, şi pe bune că merită.

Ieri după ce am plecat de la teatru ne-am dus un grup de vreo 12 persoane în căutarea unei narghilele. Desigur că sâmbătă seara nu vei găsi niciodată loc pentru 12 persoane care vor spontan nişte bere şi o narghilea. Am găsit totuşi un locaş de 10 pe 10. Ne-am îngrămădit şi ne-am petrecut timpul acolo.

Am făcut puţin pe Andreea Marin şi Surprize-Surprize când am reunit 2 verişoare ce (susţin ele) nu s-au văzut de mult, mult timp. Tot localul le-a aplaudat când s-au îmbrăţişat ţipând: “Maria?!???!” şi “Antonia??!?!!?”.

La sfârşit am rămas 4 oameni şi uite aşa, pe la ora 10:30 – 11:00 ne-am  mutat dintr-un loc de 10 pe 10 într-unul super-select. Nu ştiu ce am căutat acolo de fapt, cert e că am prins puţină muzica live.

Până acasă am mers pe jos cu Teo. Era pustiu, ceaţă şi frig, dar a fost amuzant mersul pe lângă Dâmboviţă la ora aia târzie. Am făcut pozeeeee la Dâmboviţă prin ceaţă.

Cişmigiu – Pantelimon pe jos… am ajuns acasă pe la 1 jumate cred. Senzaţii tari, nu alta.

Diseară bal, mâine îmbrăţişări moka

Ah, bă, azi se vota?!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Ligia
  01/12/2008 at 00:10

  offtopic, teoretic vorbind, maine, pe unde o sa fiti pe la 1, 1 juma cu free hugsurile? :) ca nu cred ca pot sa ajung la 12 da as vrea sa dau de voi pe undeva :)

 • Reply
  Bamboo Queen Teo
  01/12/2008 at 00:32

  Like te rog amandoi am facut pe Andreea Marin.
  Si pt fake teo aia care cica ii verisoara Antoniei, draga mea Teo e una singura, the one and only si aia sunt eu. Pana si in buletin.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează