Biciclete

Bicicliști dezbrăcați

Bicicliști dezbrăcați

Undeva prin 2011 eram cu primii oameni din Tribul la o bere, într-un bar ceva. Eram după un marș pe biciclete și ne gândeam la tot felul de metode de a promova pedalatul în București … sau Tribul, nu-mi amintesc exact.

Călin, primul om care a făcut un salariu de 1000 doar prin Tribul, a venit cu ideea de a face un calendar cu noi nud. Am râs, am zis toți că-i o idee bună, am mai băut o bere și ne-am văzut de vieți fără ca nimic să se întâmple.

Ideea aia cu pozele nud cu biciliști n-a murit niciodată. Anii au trecut și ea tot mi-a stat în cap. Așa că acum vreo lună i-am zis lui Radu, despre care am scris aici recent, că aș vrea să dezbrăcăm bicicliștii din București (Sau chiar din toată România?) și să-i pozăm, dar să le zicem și povestea.

Radu a rezonat instant. Știam că-i plac nudurile.

Așa a venit ideea cu Biciclescu.

Momentan mai avem doi băieți fotografiați, dar și două fete. Vom încerca să dezbrăcăm săptămânal un biciclist. N-o să fie ușor, dar sperăm că este și ăsta un mod de a contribui, într-un fel atipic, la promovarea pedalatului în România.

Cândva, poate, vom face o expoziție frumoasă în care, poate-poate, scoatem de la naftalină și pozele care n-ajung pe site, căci sunt puțin mai porno decât ar fi cazul…

Să curgă cu bicicliști dezbrăcați!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

10 comentarii

 • Reply
  Cristina
  22/05/2015 at 06:55

  Am avut din primele randuri senzatia ca puneti la cale un pedalat nud pe calea victoriei… ar fi fost intr-adevar cel mai tare eveniment ever al capitalei. :)

  • Reply
   Ariel
   22/05/2015 at 09:18

   va urma, cândva. :)

 • Reply
  Diana
  22/05/2015 at 11:28

  Textul de pe Biciclescu mi se pare cel mai bun. E mai sincer si mai curat (din punct de vedere al exprimării, al ideii, etc) decât orice altceva ai scris până acum. Nice job!

  • Reply
   Ariel
   22/05/2015 at 11:45

   Wow, Diana, merci mult de tot! Apreciez enorm că zici asta. :)

   • Reply
    Diana
    22/05/2015 at 12:02

    Hihi, mulțumesc și eu.
    (P.S.: vezi că te-am bombardat cu mailuri…)

 • Reply
  laura
  23/05/2015 at 08:12

  Draga Ariel, gasesc ideile tale geniale si imi place cum scrii. Pedalatul nud – excelenta idee, deja ca sa atrageti atentia, sunteti naturali si …”altfel”. Recunosc, nu sunt prea sportiva, dar apreciez pe cei ca tine. Felicitari pentru ceea ce ESTI.

 • Reply
  Alexander
  26/05/2015 at 16:31

  Not bad. Awesome idea. Vreau mai multe “cazuri” pe Biciclescu. Nu de alta, dar vreau sa am de unde ma inspira pentru un material.

  • Reply
   Ariel
   26/05/2015 at 16:33

   O să punem săptămânal un biciclist. :)

 • Reply
  Am dezbrăcat o biciclistă - Ariel Constantinof Blog
  29/05/2015 at 08:16

  […] o săptămână spuneam că am început să dezbrac bicicliști alături de […]

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează