Bălării

Ceai sau cafea?

Ceai sau cafea?O vreme am băut cafea, o vreme am băut nes, o vreme am băut nes cu lapte… o vreme am băut lapte cu nes… iar de ceva timp votez cu ceaiul.

Motivele-s diverse.

Spre exemplu după ce beau cafea sau nes rămân cu un gust aiurea în gură… Dar dacă beau ceai, rămân cu un gust plăcut în gură. Totodată şi cei din jurul meu simt dacă am băut cafea cu lapte (vasăzică există şanse să-mi pută guraaa), dar dacă beau ceai nu simte nimeni nimic. :)

Deci hai să facem un sondaj: În zori, dimineaţa, preferi …Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

6 comentarii

 • Reply
  sssssssim
  11/02/2011 at 15:25

  Eu beau cafea dimineata. Cafeaua cu lapte ma trezeste. Daca trebuie sa stau treaza noaptea, beau o cafea neagra.
  Si, in cazul in care nu tre sa stau chiar atat de mult treaza, sau in cazul in care m-am trezit odihnita, beau un ceai negru cu lapte :)

  • Reply
   Ariel
   11/02/2011 at 15:26

   Asupra mea cafeaua/nesul nu mai au efect. Îmi amintesc că în trecut, la început, aveau efect… But not anymore! :)

 • Reply
  Victor B
  11/02/2011 at 15:34

  Momentan, inca nu am ajuns sa beau cafea prea des (abia daca beau o data la 3 luni), dar asta nu inseamna ca nu-mi place.
  E, altceva e cu ceaiul. Beau ceai la greu.

  Deci, momentan, votez cu ceaiul. :)

 • Reply
  Hurri
  11/02/2011 at 15:34

  Nici eu nu ma simt “altfel” dupa o cafea sau dupa un ceai. Asa ca pana la urma, in cazul meu alegerea tine de gust. Am un loc preferat unde fac o cafea geniala, si de obicei imi iau pe la facultate, ca-i din aia “portabila”. Iar in cazul ceaiului, prefer un Greenfield. Totusi alegerea tine de oportunitate, de timp, dispozitie si de persoanele cu care sunt.

 • Reply
  Lexis
  13/02/2011 at 20:13

  mie imi place gustul de dupa cafea, dar daca sunt oameni in jurul meu care nu beau cafea iau o guma de mestecat sau un drops :)

 • Reply
  mihai
  13/02/2011 at 21:27

  Un shot cu Alexandrion sau un pahar de Babanu’.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează