Blog in vlog si vicevercea

Cum să te îmbraci business

Screen Shot 2015-11-26 at 00.49.28

Ieri am fost la GPeC 10 și recunosc că am ieșit din sala de conferință după sesiunea despre curierat și după ce am aflat că Fan Courier are aproximativ 100 de mii de livrări pe zi, în timp ce DPD are cam 25 de mii.

Pe invitația de la GPeC scria “Dress Code: Business”, iar eu sunt genul care face “business” în hainele de “muncă” de obicei. De atâtea ori m-am văzut cu oameni îmbrăcați bine când eu eram transpirat, abia dat jos de pe bicicletă, cel mai probabil cu echipamentul Tribul pe mine.

Nu, nu zic că-i bine că fac asta… Zic doar că așa sunt eu.

La GPeC n-aveam de ce să port tricoul Tribul, așă că mi-am luat cea mai bună cămașă, cel mai bun sacou și am adăugat și un papion. A funcționat. Păream că-s de acolo, de la conferință, nu un curier rătăcit.

În fine, la un moment dat cineva m-a întrebat de unde poate să ia o cafea. I-am zis că nu știu. M-a întrebat apoi dacă nu-s chelner. Dădusem sacoul jos și rămăsesem în camăsa albă cu papion. Mi-am dat seama atunci că, deși nu aduc a curier, aduc a chelner.

Uite vlogul de ieri:


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

1 comentariu

  • Reply
    raresm
    26/11/2015 at 17:06

    Don’t get me wrong but un adevărat evreu ar fi vazut o oportunitate de afacere in faptul ca lumea îl ia drept chelner. M-ai dezamăgit :((( .

  • Vezi alte comentarii:

    Comentează