Bălării

Da! La baie, deci!

M-am intors chiar acum vreo 15 minute de la “Tribut Bob Marley” in Suburbia. A rulat.

A rulat concertul El Negro adica. Ati rulat, frate!

SI pentru ca-s major tocmai am la bord doar 3 beri care ma fac mai zambaret ca niciodata.

La concert am dat de Mărie care vazandu-ma cu ghiozdanul in spate s-a oferit sa-mi cedeze doua scaune (din alea pe care stai, nu altele).

Sa vedem deci: 150 de mii intrarea … + 60 de mii prima bere + 60 de mii a doua bere + 50 de mii a treia bere (a pus Teo restul de 10 mii cred) iese un total deeeeee… 320 de mii cred. Plus partea cea mai interesanta, taxiul, 100 de mii… 420 de mii.

O doamne, cat de mult am putut sa cheltuit intr-o simpla zi de vineri!

Deci taxiul. De pe Lipscani am mers pe jos la 2 noaptea pana la Foisorul de foc – si abia de acolo am luat un taxi. Un MAVI taxi pentru ca e 1.59 – ieftinache, adica…

Soferul un mos care-mi parea beat. Desi eu in sinea mea dupa 3 beri sunt cam ametit, el imi parea foarte beat.

Tot drumul mi-a vorbit despre cum lui ii e frica de clientii sai ce-l pot injunghia, despre cum Taxi Pelican este o firma fantoma si tot asa. Omul fu de treaba si cand am coborat i-am dat ultima hartie de 10 RON – desi aparatul arata 8.5 RON. Nu am vrut rest. Betivul m-a adus acasa repede, intreg, si m-a si amuzat pe drum.

I-am urat de toate cele. In schimb mi-a urat de sanatate.

Omul era atat de beat incat, desi am vorbit si am socializat mult cu el, nu a zis nimic de dreaduri – ceva ce se intampla foarte raaaar.

Nu mai stiu care era scopul acestui post dar cert e ca chiar acuma cand scriu observ pe mana dreapta ca scrie “Suburbia” – si nici nu stiu de ce si cum a aparut acolo. Poate, dar doar poate, mi-a pus cineva o stampila la intrare, nu?

Da, poate.

Gata … acuma voi somni.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

5 comentarii

 • Reply
  Octav
  07/02/2009 at 10:55

  Ba, mai dau in treacat pe blogul tau – la fiecare insemnare o bagi povestea aia “am 18 ani – sunt major, beau bere” – e trist. Alti nu ti-au zis ca poate te iubesc prea mult, dar iti zic eu (prieteneste) – e trist, denota frustrari. Tu – faci cum vrei.

  Noroc.

 • Reply
  Pandutzu
  07/02/2009 at 15:08

  mda.. eu n-am mai apucat sa intru.. :((:((

 • Reply
  Ariel
  07/02/2009 at 16:16

  @Octav – pai frustrari am oricum o groaza… iar bere… well… e “cel mai recent” eveniment din viata mea faptul ca am devenit major. ma invart in jurul acestui eveniment. e involuntar.

 • Reply
  i5
  09/02/2009 at 14:00

  Ma impresioneaza ca tu esti intr-o stare de super oboseala si ameteala si totusi reusesti sa faci asta: sa scrii pe blog. Foarte tare.

 • Reply
  aha
  11/02/2009 at 16:52

  da!

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează