Bălării

De 3 ori flori

Eu niciodata n-am prea inteles chestia asta cu florile. De ce sa tai natura in bucatele, s-o impachetez si s-o ofer unei tipe? Adica… omor planta, arunc banii pe o crima, si frumusetea florilor oricum nu tine prea mult.

In plus… florile oricum sunt scumpe. Eu nu le vad utilitatea, nu le vad frumusetea (decat rareori) si totusi, sunt scumpe si usuca tipii de bani. Si pe deasupra sunt si incomode! Mi se pare asa naspa cand o tipa primeste 7 buchete de flori si roaga pe unu in stanga si pe altul in dreapta sa o ajute si pe ea cu caratul florilor. Sau hai sa nu ma refer la o nunta… Ma vad cu tine la un restaurant, iti ofer un buchet, si unde naiba-l pui? E enervant sa te cari cu el peste tot.

Ah… si ce enervant este sa-l car eu pana “la locul faptei”. O doamne, urasc sa car flori. Urasc buchetele de flori. De ce naiba sunt asa importante florile? De ce unora le plac atat de tare?

In fine, ideea e ca exista o solutie. Buchete de flori + comanda online = rai pe Terra pentru Ariel.

Aici nu e vorba numai de comoditate, ci de un amestec de complex + ura fata de buchete de flori + comoditate. :D


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

5 comentarii

 • Reply
  Delilah
  20/12/2008 at 19:54

  da mai…dar..totusi,ideea cu florile impresioneaza gagicile,tocmai de aia(fiindca costa mult si mor repede) si fragilitatea unei flori e ca si fragilitatea unei femei-acuma depinde de femeie-…nici mie personal nu imi place sa vad ca imi vine cu flori…dar o singura data am fost in extaz si anume la majoratul meu cand am primit de la un prieten speolog un soi de crin ce creste numai pe o balta pe langa un varf aiurea….si l-a ros hamsterul meu cand(nesupravegheat 1 minut) a intrat in cutia cu minuni

 • Reply
  anca
  20/12/2008 at 20:37

  “Eu niciodata n-am prea inteles chestia asta cu florile. De ce sa tai natura in bucatele, s-o impachetez si s-o ofer unei tipe? Adica… omor planta, arunc banii pe o crima, si frumusetea florilor oricum nu tine prea mult.”
  de acord :))

 • Reply
  Roberto
  21/12/2008 at 15:07

  Tocmai frumusetea efemera le face sa fie interesante, si faptul ca barbatul e dispus sa plateasca bani pentru asta – altfel esti insensibil :))

 • Reply
  sonya
  21/12/2008 at 19:15

  daca si gugu e revoltata de pretul florilor, e de mapamond treaba!

 • Reply
  Andreea
  22/12/2008 at 00:15

  Nici eu nu prea ma omor dupa ideea de a primi (sau a darui, nici atat) flori, sunt poate o fire mai pragmatica, prefer un cadou mai util. Desi il consider totusi un gest sensibil din partea unui barbat… Sunt destul de impartita cand vine vorba de subiectul asta, depinde mult de situatie.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează