Bălării Web

Ai content, ai MP3.

Buddha and co. striga tare: “Bai bloggerilor, am organizat un concurs pentru voi!”. Bun, sa vedem ce-i de capul lui.

Dau, citesc, alea, alea. Ma informez. Imi fac cont pana la urma.

Un singur lucru nu-mi place… modul de votare. E gen RoBlogFest… o sa se dea massuri pe Y!M, o sa se roage de lume pe chat-uri sa dea voturi, o sa se duca la sali de net sa dea voturi. Naspa.

E o initiativa buna pentru ca sper eu ca asa vor motiva acesti bloggeri moderni care publica doar filme YouTUBE sa si scrie cate ceva. Ceva de calitate.

In fine, deci in principiu o sa scriu trei articole (pana pe 8 octombrie 2007) care vor fi dedicate nu numai blogului, dar si concursului acesta. Sa vedem domne, e ceva talent in mine? Sunt “shukar”? =)) (Mor de manelistii astia care au ID gen “talent2shukar4you”.)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

5 comentarii

 • Reply
  Adrians
  09/09/2007 at 16:01

  Dacă nu-ţi place sistemul de votare, să propunem ca voturile să fie publicate pe blogurile votanţilor. Aşa o să fie un vot = un blog, fără gaşca de prieteni care te susţine, fără internet-caffe-uri, iar calitatea voturilor va creşte deoarece în primul rând este vorba despre reputaţia unui blogger şi în al doilea rând un blogger ştie sa aprecieze calitatea unui post mai bine decât cineva care nu ştie ce înseamnă blog.
  Ştiu că unii bloggeri au mai multe blog-uri şi că unele bloguri au mai mulţi bloggeri dar aceste cazuri de obicei sunt cunoscute şi nu va fi nicio problemă.
  Pentru a putea vota, blog-urile votanţilor ar trebui să fie mai vechi de 8 septembrie 2007 şi bloggerii care votează să nu fie participanţi la concurs.

  Păreri ?

 • Reply
  vlad
  09/09/2007 at 21:10

  E bine asa, dar e destul de greu pentru organizatori. Si de ce sa nu fie participanti bloggerii care voteaza? Poate am scris si imi place articolul altuia. Si cei mai multi bloggeri care or sa afle de asta o sa se bage, atunci nu raman destui votanti, nu?

 • Reply
  Gramo
  11/09/2007 at 15:03

  errrrrgh,… e o problema cu pusul de filme pe u2be? sau pe trilulilu? I mean home made stuff, desigur :) chiar, ar fi interesant de discutat despre blogging traditional vs. videoblogging!

 • Reply
  unuzero
  11/09/2007 at 21:10

  “Åžtiu că unii bloggeri au mai multe blog-uri ÅŸi că unele bloguri au mai mulÅ£i bloggeri dar aceste cazuri de obicei sunt cunoscute ÅŸi nu va fi nicio problemă”

  m am pierdut total in fraza asta. sistemul de votare este ok, atata timp cat nimeni nu “se implica” mai mult decat este nevoie in rezultatul final. dar, what a hell ;) merge de un concurs.

 • Reply
  blueberry
  13/09/2007 at 11:59

  ariel, in primul rand vreau sa’ti urez succes la concurs.in al 2-lea rand, presupunand ca tu castigi, tu ai deja un domeniu al tau cu hosting, deci deduc ca tu participi pt premiile alea mari, corect?altfel nu intelegh la ce iti mai trebui inca un domeniu, care e platit doar un an oricum.poate ma lamuresti si pe mine.nu o zic cu rautate, sunt doar curioasa.sunt sigura ca sunt alti zeci de bloggeri cu blog pe ablog sau myblog care ar vrea sa aiba si ei un domain acolo moka un an.nu e critica sau ceva de genu’ asta, e o simpla curiozitate.sper sa imi raspunzi.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează