Amuzant

De ce te-ai dus la duș cu clătitele?

Corina, după ce a dus clătitele în baie.

Corina, după ce a dus clătitele în baie.

În viața de cuplu există, uneori, momente rupte dintr-un film fraier de dragoste. Uneori eu o trezesc și mic dejunul este gata, cald, frumos-pompos. Alteori, într-o zi de duminică seara de obicei, ea dispare la bucătărie și după ceva timp miroase toată casa a clătite. Apoi vedem împreună un film băgând în noi clătite cu cioco.

După ceva timp începi să te prinzi de aceste “momente”, să te prinzi când vin și să te bucuri de ele.

Recent, într-o zi din aia mohorâtă, plictisită, spre seară, Corina a dispărut la bucătărie. Nu-mi zisese nimic despre faptul că ar vrea să vedem un film.

Am auzit frigiderul. Am auzit niște ouă sparte. Am auzit bocănituri mici ce trădau faptul că prepară ceva.

Apoi am auzit acel sunet evident de “amestecare” a conținutului dintr-un bol.

Nu eram sigur că urmau să iasă niște clătite, dar știam că ceva se întâmplă și speram să fie gustos.

Totul a durat puțin, dar am apucat să fac un scenariu complet în cap și eram convins că urma să am o seară dulce.

Câteva minute mai târziu Corina a trecut pe lângă mine și s-a dus la baie. Mi s-a părut că avea cu ea un bol de bucătărie.

Drumul de la bucătărie la baie trece prin sufragerie, fix pe lângă biroul meu. N-aveam cum să nu observ bolul cu posibilul desert.

La baie liniște. Apoi, după o perioadă, s-a auzit dușul.

“Ce-ar putea face Corina cu bolul ăla la baie? Și de ce sunt absolut sigur că am auzit cum a spart niște ouă?!”

Vreo 15 minute m-am gândit doar la asta. Într-un final a ieșit din baie Corina, dușată, mirosind a flori, cu părul acoperit de un prosop. Iar bolul îl avea în mână. Gol.

“Ce faci?! De ce te-ai dus la duș cu clătitele?”, am întrebat-o șocat.

“Ce clătite?”, ea super-nedumerită.

“Am auzit foarte clar cum ai spart niște ouă și apoi le-ai bătut într-un bol. Eram sigur că faci clătite. Apoi te-ai dus cu clătitele la baie și am auzit cum ai făcut duș. Ce naiba se întâmplă?!”

Corinei nu-i venea să creadă ipoteza mea. Eu râdeam căci mi se părea comică situația. Ea râdea că i se părea comic cum se desfășurase totul în capul meu.

“Mi-am făcut o mască de păr cu ouă, într-adevăr… Dar nu m-aș fi gândit niciodată cu tu ai putea crede că pregătesc niște clătite.”, s-a chinuit să-mi zică printre râsete d-alea cu lacrimi.

Și uite așa, atunci, acolo, am aflat că poți afla lucruri noi despre partenerul tău chiar și la câțiva ani după ce v-ați mutat împreună.


Scriu aceste rânduri pentru că zilele trecute am primit ceva pe adresa redacției care cu siguranță nu era pentru mine, ci pentru Corina. Două creme anti-rid, o oglindă super fancy și alte treburi care, sincer, mă cam depășesc. Arată cam așa: (stric poza, nu?)

14075040_10210569228972807_303350150_o

Sper că nu-s singurul “partener” cu o astfel de poveste despre “partenera” sa. Dacă cineva a mai gafat ca mine, să zică, să nu mă simt special! :)

Cadoul pentru Corina este din partea Cien, gama de îngrijire de la LIDL, care anunță o caravană ce va pleca pe 27 august prin țară. Iată aici calendarul complet al caravanei Cien.

Ideea este următoarea: dacă vizitezi caravana Cien și oferi un sfat de îngrijire sau înfrumusețare, precum cel al Corinei (mi-o și imaginez cum ar merge ea la caravana Cien și ar zice: “Eu îmi fac o mască de păr din ingredientele cu care se fac și clătitele.”), vei câștiga produse ca cele pe care le-am arătat mai sus.

Cum va funcționa?

1. Mergi la caravana și într-un clip scurt filmat la fața locului dai pontul. (Caravana Cien are echipamentul necesar la fața locului ca să te filmeze.)

2. Toate videourile cu ponturi vor fi urcate pe canalul YouTube LIDL România. Astfel acolo se va naște un fel de “forum al trucurilor de înfrumusțare”.

3. Fiecare persoană ce oferă un pont va fi premiată cu produse din gama de îngrijire Cien. :)

Și recunosc că-mi place headline-ul Cien: “Împreună protejăm frumusețea româncelor”. Pentru că româncele chiar sunt super-frumoase. :)

Până data viitoare … mă duc să-mi fac niște clătite.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Dragos
  28/08/2016 at 11:37

  Buahaha! Am patit si eu una asemanatoare. Ce face imaginatia din om. Dar si ce fac femeile sa fie frumoase. Isi pun clatite in par. Iti dai seama ca daca incep sa o intreb ce ponturi de infrumusetare are, intra la banuieli?

 • Reply
  Gio
  30/08/2016 at 15:15

  :)) Ce buna asa fost asta.
  Si eu ma duc cu clatitele la baie si mi le pun pe fata, de obicei.
  La dus ma duc cu cafeaua.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează