Bălării

Despre relaţia mea cu mama don’şoarei cu care fac dragoste, dar mama don’şoarei nu trebuie să ştie că fac dragoste cu ea pentru că încă o crede virgină, bine? Deci să nu-i ziceţi.

Despre relaţia mea cu mama don'şoarei cu care fac dragoste, dar mama don'şoarei nu trebuie să ştie că fac dragoste cu ea pentru că încă o crede virgină, bine? Deci să nu-i ziceţi.Zilele trecute mă gândeam la viaţa mea (aşa cum obişnuiesc să fac mereu la duşul matinal, când încă sunt între somn şi realitate). Mă gândeam că iar sunt leneş şi nu scriu pe blog. Şi scrisul pe blog era cândva o pasiune. Pasiune care s-a rupt la un moment dat când am început să mă autocenzurez de bună voie şi nesilit de nimeni ca să nu par un nesimţit şi un animal cum o să par în această postare.

Şi m-am gândit în duş, deci, să încetez cu auto-cenzura, că tare nebenefică îmi mai este.

Astfel am decis să fac precum Oana Zăvoranu (şi anume să povestesc acilea nişte chestii ce pot părea spăleală de rufe – doar nu degeaba mă cheamă Ariel, nu?): să povestesc despre relaţia mea oribilă cu mama don’şoarei cu care fac dragoste. Repet, mama sa nu trebuie să afle că facem dragoste, bine?

Bun, deci, relaţia-i deja de ceva vreme. Relaţia mea cu fiica mamei, nu cu mama… Se fac doi ani de relaţie amoroasă în curând. Primul contact cu mama a fost la aproximativ o săptămână jumătate de relaţie. Am primit un telefon de la un număr ce nu-l aveam încă în agendă… dar un număr ce urma să rămână salvat “NU RĂSPUNDE!!!!!1111oneone“.

Am răspuns. Nu-mi amintesc primele cuvinte. Nu-mi amintesc nici măcar ce mi-a zis persoana de la capătul celălalt al “firului”, dar îmi amintesc faptul că era nervoasă şi ţipa la mine. Mi-a zis că-i Mariana. Apoi mi-a zis şi numele de familie. Asta mi-a confirmat că nu greşise numărul, ci pe mine mă căuta. Era chiar mama “noului meu trofeu”. După ce s-a prezentat rapid îmi amintesc cum mi-a zis: “Lasă-mi fiica în pace!”. Conversaţia s-a terminat rapid… cu mine rămânând şocat cu mobilul la ureche.

Am ignorat apelul pe moment şi mi-am imaginat totul ca un film prost de Hollywood: eu eram băietul cool, rebel, jidan, exmatriculat şi cu 4 la purtare, probabil în capul mamei şi drogat, hoţ, violator în serie care tocmai intrase în posesia unui “îngeraş”. După apel mi-am spus că aceasta va fi o luptă pe care o voi duce la capăt. Voi ţine cu dinţii de trofeu indiferent de don’şoara mamă.

Au mai fost apoi câteva apeluri. Ştiu că am ezitat să răspund, deşi când salvezi pe cineva în agendă sub numele “NU RĂSPUNDE!!!!!1111oneone” îţi vine mai tare să răspunzi, să vezi ce poate să-ţi mai zică nou…

O vreme nu am mai interacţionat cu doamna Mariana. Dar apoi ne-am cunoscut. A fost “pasul” cel mare de care, sincer, mi-a fost groază (ca într-un film prost de Hollywood…). Am crezut că o să fiu biciuit de doamna mama. N-am fost. În schimb am fost tratat cu replici de un umor dur, poate “acid” (există aşa ceva precum “umor acid”?).

M-am comportat ca un copilaş: am fost respectuos, tăcut, cuminte.

Apoi ne-am mai văzut. Relaţia a continuat cu replici dure, dar ce se voiau amuzante. Ne-am apropiat. Nu, nu fizic, mereu mi-a fost frică de forţa fizică a doamnei.

Ieri am fost la don’şoara mea cu care n-am mai făcut dragoste de mult pentru că a călcat-o maşina în Vama Veche. D-atunci nu poate să mai iasă din casă căci stă cu chişorul în sus. Deşi ezit să trec pe la ea acasă (simt mereu un stres imens când mă văd cu “soacra”), m-am gândit că poate totuşi ar fi frumos să-mi vizitez iubita accidentată. Poate are şi ea nevoie de oleacă de … ăăă… cum îi zice… atenţie?

Întâmplător am ajuns la ea târziu, dupămasă. Eram lihnit. Vorbisem deja cu “trofeul meu” să mâncăm împreună la ea acasă. Nici n-am intrat bine în bucătărie căci doamna mama mi-a zis: “Ti-e tare foame?” – sau aşa ceva. Nu ştiu exact cum, dar suna de parcă venisem doar ca să mănânc.

Deşi mi-era extrem de foame, ceva mă făcea să-i răspund: “Nu, nu mi-e tocmai foame, dar dacă Corina vrea să mănânce stau şi eu cu ea…” (desigur, nu era deloc aşa…). Nu mai ştiu ce am răspuns de fapt. Ştiu doar că m-am simţit aiurea.

Relaţia Corinei cu mama mea: excepţională. Vorbesc despre orice la per-tu, se ajută în materie de cosmetice şi alte porcărioare ce ţine de femei şi… în principiu, par a avea o relaţie superbă.

Relaţia Corinei cu tatăl meu: excepţională. Vorbesc despre orice la per-tu, împart păreri, împart sfaturi, pedalează cot la cot şi, la evenimente, uneori chiar beau cot la cot.

Relaţia mea cu familia Corinei: Doamne-Dumnezeule, eu nu-s făcut ca să am relaţii cu părinţii “trofeului meu” oricare ar fi el!. Abia ne cunoaştem. Eu folosesc încă, după doi ani, pronumele de politeţe. 90% din conversaţii au legătură cu faptul că eu sunt slab şi sclifosit. Şi despre cum doamna Mariana ar vrea să-mi zică ceva urât, dar nu o zice (niciodată nu am aflat ce-i acel ceva urât pe care vrea să mi-l zică, dar nu mi-l zice…).

Bine, de dragul scrisului pe blog poate am exagerat câteva părţi. În viziunea mea nu sunt exagerate prea tare, sunt doar aşa cum le-am simţit (sau le simt…). Sper să nu fie exagerate nici în viziunea altora.

PS: Aţi observat cum în filmele Hollywoodiene mereu-mereu atitudinea tatălui e dată de sexul copilului pe care-l are? Dacă în film tatăl are o fiică o să-i zică ce prieten/soţ idiot şi-a ales. Dacă tatăl are un fiu o să-i zică ce prietenă/soţie genială şi sexy şi bună şi … şi-a găsit.

Orice greşeală gramaticală a fost generată de stresul pe care-l port acum ştiind că am scris şi publicat tot ce-i mai sus.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

14 comentarii

 • Reply
  Pitic
  01/08/2011 at 20:01

  :) atat.

 • Reply
  Gabriela
  01/08/2011 at 22:16

  Mi se pare că tanti asta trebuie să se mai calmeze.
  Iar tu, relaxează-te. Remember că ești într-o relație cu fiica, nu cu mama :)

  PS: gluma cu Ariel de la început…omfg, I laughed so hard :))

 • Reply
  Iliescu Dragoș
  01/08/2011 at 23:05

  „N-am fost. În schimb am fost tratat cu replici de un umor dur, poate “acid” (există aşa ceva precum “umor acid”?).” Asta referitor la hater-ul tău de pe Facebook, nu :))?

 • Reply
  nabelea
  02/08/2011 at 00:02

  frumos scris!
  si da, ai o greseala gramaticala!

 • Reply
  tudor
  02/08/2011 at 00:26

  ariel,

  cred ca ar trebui sa renunti la atitudinea pasiva si de copil cuminte, sa inveti sa fii asertiv si in acelasi timp respectuos. nu ai nici 5 ani si nici nu vii de la casa de copii, esti un barbat tanar, cu capul pe umeri, iar atitudinea umila nu te va ajuta.

  spuneai ca apeleaza des la umor, o varianta ar fi sa-i demonstrezi ca nu esti un pampalau, ca poti mai mult. in prima instanta poti sa-i raspunzi elegant la micile rautaturi printr-un umor fin, dar bine articulat.

  putina empatie din partea ta nu strica. gandeste-te ca dumneaei o arde heavy pentru ca, probabil, isi iubeste fiica si vrea sa i-o dea celui mai cel. nimic mai negresit, si eu as face la fel cu copilul meu, probabil ca si tu. chiar daca tu stii asta deja, arata-i femeii ca-i meriti fiica.

  spor!

 • Reply
  Simmy
  02/08/2011 at 01:20

  Trebuie neaparat sa iti spun ca nu esti singurul :) mamica mandrei mele “ingerase” a aruncat cu apa sfintita pe mine si a incercat sa ma exorcizeze, desi, daca ma ti minte de la b/w, nu am nici o treaba cu partea aia :))

  …si ca sa iti dau un spoiler: daca mataluta si “trofeul” matale doriti sa mergeti MAI departe, o sa ai surprizeeeee cu carul :D (tocmai i-am zis eu ca in 5 zile facem cununia civila :)) ) sa vezi HAOS :)))

 • Reply
  iYli
  02/08/2011 at 02:13

  Pfff… m-a luat capul sincer. Iti urez succes ce sa spun mai mult. Sunt sigura insa ca nici Corina nu se simte prea bine din cauza comportamentului mamei sale.

 • Reply
  Andrei
  02/08/2011 at 10:03

  Am așa o plăcere la a comenta la chestii de genul ăsta…

  Faci dragoste cu trofeul sau cu “federația”?
  Bun, deci problema ta e trofeul. Așadar, până când nu ești tu sigur că vrei să pui trofeul în vitrină pentru o perioadă mai mare de timp, poate să pui bazele unei federații și să oferi la rândul tău trofee, nu are nici un sens să interacționezi cu soacra. Mai ales dacă soacra mai are și aere de arbitru.

  În esență, ce vreau eu să spun e că dacă te-a cunoscut o dată, nu are nici un sens să te mai vadă și a doua oară. Nu o să schimbe nimic, iar tu nu ești obligat să suporți nimic “acid” nici măcar de la trofeu, d-apoi de la soacră.

  Așadar, vezi când pleacă soacra la serviciu, dacă e musai să mănânci cu domnișoara. Dacă soacra are prea mult timp liber, e clar că își inspiră comportamentul din “Dragoste și putere” și poți să-i spui chestia asta trofeului. Sunt convins că nu o să-și găsească alt Ariel cu care să facă dragoste (mai ales că nu iese din casă) ci doar o să și-l dorească pe actualul Ariel mai mult când scapă de ghips.

  Piece of advice: Să nu faci mișto de faptul că are un picior mai subțire, prima oară când o vezi :))

 • Reply
  Anne-Marie
  03/08/2011 at 15:14

  Ah, that brought back memories :))

 • Reply
  Gabriel.GMC
  03/08/2011 at 15:17

  carevasăzică e cam nașpa situațiunea asta… la cum te știu io băiet dăștept, vei cuteza tu cu ceva ca să intri în grațiile soacrei (da’ aici nu pot spune dacă voluntar sau nu…) și atunci să te ții :) trai pe vătrai!
  @iYli: te doare capul de la situația ta sau a lui Ariel??! :D

 • Reply
  Jalane
  04/08/2011 at 18:35

  Io-s de acord cu Tudor. Esti suficient de matur si inteligent ca sa faci fata corect situatiei: nici prea ofensiv dar nici prea defensiv. Pana la urma Corina pe tine te-a ales ca doar nu o tii cu forta si mama ei ar trebui sa isi doreasca ca fata sa fie fericita. Acum sigur, fara exagerari gen betii, droguri etc caci nici o mama nu si-ar dori asa ceva pt propria fiica. Daca totul e cu capul pe umeri, ar tb sa fie ok. Si daca situatia frizeaza absurdul in sensul ca nimic din ce faci nu e bine etc, atunci ramai la stadiul de buna ziua ce mai faceti, limitezi intrevederile si asta e. Dar sunt convinsa ca nu va fi asa.

 • Reply
  Daniela
  05/08/2011 at 06:16

  Ariele, desi eu sint (intimplator, pe bune), sora doamnei cu pricina m-ai facut sa rid pina la durere de maxilare! Nu am mai citit demult ceva care m-a facut sa rid atit.
  Ce sa zic? Ignora. Serios. De schimbat nu cred ca se mai poate schimba acum, e prea tirziu.
  Singura chestie care nu mi-a placut e ca o numesti pe Corina trofeul tau… Hmmm serios? Expresia de “trophy wife” (or “trophy girl”), care vine de aici, se refera fie la un tip batrin (sau urit) si bogat care are o tipa misto numai pentru ca e plin de bani… deci, nu e cazul vostru. Iar ce crede mama donsoarei (care inca traieste (in capul ei) intr-o lume imaculata, cindva prin anii prin 70 unde nu exista decit oameni “drepti” si facuti la sablon) e atit de antic incit mi-am pierdut cuvintele. Aveti 20 de ani. Mmmm maturi, dupa toate criteriile.
  Sfat: nu pune la suflet si nu fii “copilas” dar nici “obraznic”. Insa trebuie sa iti arati ca ai coloana vertebrala.
  Bafta.

 • Reply
  elena lucia coloma
  06/08/2011 at 04:13

  Elena spune:
  Ariel,unii cind i-si fac dusul matinal:
  cinta,fluiera,injura,recita s-au se mastutbeza.Tu faci filozofie de doua parale despre mama domnisoarei cu care ai tu sex.Scuza-ma dar subestimezi inteligenta Marianei Nitescu.Sa nu crezi ca ea se gindeste ca voi va dati pasente!!! PERSONAL CONSIDER O MARE OBRASNICIE SA “SPALEALA” CU ARIEL.Poate ai vrut sa spui ca rufele murdare se spala pe BLOG!!!Eu ti-as zice Ariel Sharon,deoarece detergentul de spalat Ariel,este facut in Mexico,este foarte ieftin,urit mirositor si proasta calitate.Ca esti in “relationship” de doi ani cu Domnisoara cu care faci sex nu spune nimic.Corina inainte de a te cunoaste pe tine avea vise foarte mari si frumoase de a studia.Daca Mariana Nitescu si-a iesit din minti,nu te supara
  dar ea a crescut-o pe Corina de la 8 ani ca singura mama.Din dragoste pentru aceasta fata a facut si multe sacrificii.
  I-a platit lectii de:patinaj,ghitara,franceza,mat,judo,si multe altele.Este prost exemplul cu Oana Zavoraru si ma-sa,nu are nici o legatuta nici cu domnisoara cu care ai sex nici cu Regina Mama.Actual tu spui ca “TII CU DINTII DE TROFEUL TAU” De cind Corina a devenit un obiect Trophy?
  Si chiar nu are nimic de spus?Ca domnisoara cu care ai sex (si asta tre sa stie toata lumea)si-a pierdut demnitatea,rusinea va suferii in curindul apropiat.Felicitari pentru ca ai un trofeu,o soacra dar nu cred ca vreuna din ele stiu lucrul asta.Noul tau slogan este:”Ca un film prost de la Hollywood,te-au angajat cumva critic cinematografic?Ca intre domnisoara cu care ai sex si parintii tai sint legaturi de la exceptional in sus,f frumos,dar nu-ti face ginduri ca Maria Nitescu sa se poarte la fel cu tine.
  Cind o vad pe Corina i-mi vine a plinge cu linia aia neagra la ochi si parul rosuuuuuuuu…….,welll vorbeste de la sine,astept sa o vad cu tatto si sirma in nas!Daca tu cit si Corina a-ti produce niste mii de euro pe luna e simplu,va mutati singuri,va platiti telefoane,chirie,mincare,trnsport.Dar cit timp Domnisoara cu care ai sex sta in casa lui maica-sa,la mincarea ei si cu mina intinsa fara sa miste un pshar ori o farfurie in casa aia as dori sa o vad pe mama ta ca o mai intelege asa fara sa faca nimic doar sex.
  Vezi sa nu patesti precum corbul cu cascavalul.Asa cum este Maria Nitescu are multa dreptate chiar daca noi doua ca si surori (eu mai mare)avem pareri diferite in multe privinte .Deci eu sint sora mai mate a doamnei Mariana Nitescu si matusa Corinei Nitescu din NYC.
  Numai bine
  elena

 • Reply
  irina
  14/08/2011 at 15:25

  ai ales acest blog probabil simtind nevoia sa refulezi undeva amarul din tine….
  ai destul bun simt sa nu-i spui marianei in fata parerea ta,de aceea consider ca o iubesti pe corina
  inteleg,aici nu doreai sa-ti exprimi sentimentele fata de corina,ci sa scapi un pic de furia din tine
  inteleg ca ai o relatie minunata cu parintii tai…
  felicitari,esti norocos..nu toti avem acest noroc..
  si tatal meu, dumnezeu sa-l odihneasca,era la fel.
  am simtit pe propria piele ce inseamna frustrarea
  si desi acum am 43 de ani,nu am uitat gustul ei amar.
  tata asa a fost pana in ultimul ceas
  nu s-a schimbat niciodata[ca de aia e unchiul doamnei….]
  pari un tip cu simtul umorului
  si nici prost nu esti deloc.
  asta e mariana,nu se va schimba pentru ca nu intelege ca greseste undeva.
  incearca in felul ei sa-si protejeze fata,singurul ei bun.
  toti parintii cred despre odraslele lor ca merita mai mult.
  gandeste-te ce greu ii e corinei
  mama versus tu!recunosc cinstit ca mi-am criticat din plin parintii cand aveam 20 de ani
  acum,stiu ca ei ma iubeau,desi iubirea lor era de neinteles pentru mine…
  cui crezi ca il criticam pe tata?soacrei mele ,care mi se parea minunata,dar nu a fost crede-ma.macar mariana e cinstita aratandu-ti antipatia pe fata.
  crede-ma sunt altii atat de fatarnici incat te pupa si te mangaie ,dar cand ai intors capul iti sar la jugulara…
  viata e frumoasa chiar si cand te cheama ariel…de-ai stii ca vor fi multe alte lucruri cu adevarat rele cu care te vei confrunta si va trebui sa le ignori….
  de exemplu iti propun sa citesti mesajul meu si peste 20 de ani
  atunci vei intelege pe deplin ceea ce ti-am spus
  succes.
  daca veti ramane impreuna sau nu..dumnezeu stie…
  de va iubiti cu adevarat,nimic nu va conta.bafta

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează