Şcoală

Din prima zi de scoala

Noi am stat in ploaie in timp ce ei au vorbit intr-un microfon…

Noi am intrat in clasa, clasa care in tot acest timp n-a fost mobilata…

Noi am venit la scoala, scoala care cica pana vineri nu avea niciun gram de orar pregatit iar acuma ni se da ceva provizoriu de pe o zi pe alta. Orarul nostru poate fi comparat deci cu un homeless care traieste de pe o zi pe alta.

Maine intram la 7:30 si avem nu stiu cate ore… pe care le vom face cel mai porbabil stand pe jos, pe parchet.

Diriginta considera ca “cârnaţii” din cap sunt facuti ca sa atrag atentia. Si se intreaba: “Ce o sa faci cand termini cu liceul ca sa atragi atentia?”. As putea raspunde printr-o alta intrebare dar ar pica prost rau. (Asta apropos de “cine atrage atentia si cum”.)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

14 comentarii

 • Reply
  anonim
  15/09/2008 at 17:31

  Baieti, suferiti ca si noi am suferit. Suferiti prostia! Evident ca ei (profesorii) vor zice ca nu sunt platiti bine, dar lucrul acesta nu ii indreptateste sa coboare standardele.

 • Reply
  Simona
  15/09/2008 at 18:35

  Ariel tu macar ai avut cu cine interactiona(colegii), pe langa mine care sunt noua in clasa, la liceu de muzica-pian( nu stiu nimic), si toate fetele se uitau urat la mine. De ce? nu stiu nici eu, o-i fi mai frumoasa decat ele?:))) In orice caz, si mai ciudat e ca ma inteleg foarte bine cu baietii si cred ca o sa-mi fie de ajuns. Good luck, app de orar, la mn s-au scos mai usor maine am toata ziua numai muzica;)

 • Reply
  anonimus
  15/09/2008 at 18:44

  Sa intelegem ca doamna Nadia Coroi este diriginta ta?Profa de sport care a fost amanta lui Ion Tiriac?

 • Reply
  Pitic
  15/09/2008 at 20:02

  “Maine intram la 7:30 si avem nu stiu cate ore… pe care le vom face cel mai porbabil stand pe jos, pe parchet.” – pe care de fapt nu le vom face. Maine ne ducem la scoala doar ca sa nu zicem ca nu am fost. Ar fi tare sa se puna absente :))

  Iar diriga, DOAMNA NADIA COROI, nu are ce sa faca decat sa se ia de tine pentru ca … nu esti la fel de “special” ca unii din clasa. Ti-am mai zis, degeaba te agiti. Tot ca ea o sa iasa pentru ca deocamdata ea e ZEU si noi suntem SCLAVI.

 • Reply
  Roxa
  15/09/2008 at 20:29

  La liceul meu nu s-a mai tinut discursul din cauza ploii , clasele erau mobilate ( chiar s-a renovat cate ceva) , orarul l-am primit si e definitiv . Ma simt speciala ! =)))

 • Reply
  Ariel
  15/09/2008 at 22:43

  @anonimus – afirmativ. “profesoara blonda de sport din cantemir”.
  @Roxa – chiar esti. unde inveti?
  @Simona – ce pot sa zic… bafta cu noul an scolar :D fetele-si apara teritoriul… asemenea unor catelusi bucuresteni, stii? Asa eram si eu anul trecut. Toti ma omorau din priviri.

 • Reply
  Viki
  16/09/2008 at 00:20

  Scoala… la noi in Romania e fenomen. Aici, de exemplu, se renoveaza complet scoala (a se citi “se construieste cladire noua”), iar pentru a se tine orele, s-a rezolvat in asa fel incat sa se elibereze cateva sali de clasa la facultate si elevii sa tina orele acolo. Nici nu-ti poti imagina ce-ti salta inima in pauza de masa cand vezi cantina plina de proverbialele scolarite blonde cu ochi albastri. Ador Finlanda!

 • Reply
  Roxa
  16/09/2008 at 15:54

  Ariel , nici macar nu invat in capitala , oricum “Colegiu National” :))

 • Reply
  Yuki
  17/09/2008 at 07:30

  e aiurea ce se intampla, dar nu toate sunt din vina scolii:
  renovatul e tinut pe loc din cauza primariilor, care au primit banii pentru renovare ( mobila etc.) , dar i-au cheltuit pe altceva.
  cu orarul alta chestie: gadeste-te ca daca elevii n-au orara fix, n-au nici profii, si asta nu convine nimanui; situatia exista din cauza orelor date in ” plata cu ora”, adica ore care nu mai fac o norma intreaga si care trebuie date altor profi, uneori din afara scolii.

 • Reply
  Ariel Constantinof Blog » A treia zi de scoala
  17/09/2008 at 16:25

  […] prima zi de scoala cand am aflat ca nu avem mobilier si a doua zi de scoala cand am sters parchetul cu poponeata, azi […]

 • Reply
  ina
  19/09/2008 at 12:06

  ariel..ma tem ca nu roxa e speciala..ci voi..si noi am gasit totul nou..dozatoare de apa :> si orar definitiv..hehe..ce se mai intampla pe la tine?

 • Reply
  Jalane
  19/09/2008 at 14:53

  Eu ma mir ca diriginta are voie sa va faca astfel de remarci personale… (ma refer la treaba cu dreadurile) Mi se pare total deplasat si nelalocul lui… Daca ea nu respecta elevii, nu vad cum pretinde ca elevii sa o respecte pe ea.

 • Reply
  George’s blog » Sase, sase, vine diriga…
  25/03/2009 at 04:54

  […] din scoli (Ariel – fara scaune si banci in primele zile de […]

 • Reply
  George Zamfir. Blog. » Sase, sase, vine diriga…
  17/06/2009 at 07:02

  […] din scoli (Ariel – fara scaune si banci in primele zile de […]

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează