Bălării

E vineri?!

E vineri?!

Da, e vineri, ajungi acasa mai devreme, te doare capul, ai terminat azi lucrurile pe care trebuia sa le faci in weekend. Te duci in frigider, e gol, ce mananci? Da, cauti portofelu’ si mergi pana la non-stopul de vis-a-vis, iti iei o pizza ( asa ca de vineri… ) care se face repede.

Afara e tot ceata, e deja a 3-a zi de ceata, unii spun ca de fapt fantomele coboara din cer, de la Dumnezeu, s-ar zice ca deaia este atata ceata… Vin sa sarbatoareasca cu noi sarbatorile si anul nou, oare? La televizor nimic interesant, speri sa nu fie nici stresant, noroc ca s-a termint Dansez Pentru Tine.

E frig, s-a intunecat, scoti capu’ pe geam, te uiti in stanga, in dreapta, nu vezi cine stie ce, masini vin sau pleaca din Bucuresti, traficul mai bun decat pana acum, sau nu… Stai si butonezi deja de o ora, nu ai gasit nimic frumos, pizza aia a fost gretoasa, ai mancat-o si rece, e frig in casa, nu e caldura. Stai invelit pan’ la gat, parca tot tremuri, dar sa adormi tot nu poti.

Maine-i sambata, poti sa te trezesti tarziu, de ce nu sa nu te culci azi mai tarziu decat de obicei? Se aude ultimul tramvai pe aceasta zi, clatina putin blocul, tresari, adormisei… Televizorul tot deschis e, hai sa-l inchidem.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

6 comentarii

 • Reply
  Militaru
  08/12/2006 at 18:20

  vezi sa nu te sinucizi :)

 • Reply
  Arina
  08/12/2006 at 18:27

  diseara e harry potter asa ca te poti uita;)
  nu te plictisesti sigur:)

 • Reply
  Ole
  08/12/2006 at 18:47

  Vai heri poter te-ai scos…….ce terminata…

 • Reply
  criss
  08/12/2006 at 19:22

  cred ca astepti cu sufletu la gura sa inceapa harry potter ca sa te poti plictisi la reclamele de juma de ora,dupa care sa vizionezi alte 5 minute din film…ne asteapta o seara luuunga

 • Reply
  Zeffy
  08/12/2006 at 21:32

  nu te uita la Hp :))

 • Reply
  lolica
  09/12/2006 at 01:16

  de ce imi suna asa de cunoscut?

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează