Ecologie în băşcălie

Ecologie în băşcălie: Nu irosiţi hârtia igienică!

Ecologie în băşcălie: Nu irosiţi hârtia igienică!În adâncul sufletului meu simt că-s un mic “ecologist”. Nu, nu pentru că plantez zilnic copaci, nu pentru că-mi displac oamenii care aruncă gunoiul pe jos, nu pentru că sunt unul dintre cei ce cred că reciclarea e o idee buna… ci pentru simplul fapt că încerc pe cât posibil să nu fac lucruri ce ar răni planeta.

Dar pentru că ecologia-i şi un super-trend, acuşică o să încep să vin cu sfaturi practice de oameni eco-wannabe just like me.

Sfatul de azi: Nu irosiţi hârtia igienică!

Aşa-i că atunci când mergeţi într-o toaletă străină (fie ea publică sau nu) mereu verificaţi capacul veceului? Să nu aibă pipilică pe el, să nu aibă păr pubian pe el, să pară curăţel cât de cât… şi în 99.9% din cazuri puneţi un “colac” temporar de hârtie igienică.

Iacătă, această metodă de “protecţie” este absolutmente nefolositoare şi neeco-friendly

Conform unor studii, atât colacii de veceuri, cât şi fundurile noastre toate sunt foarteee curate. Poate cele mai curate!

Sfatul meu este să nu irosiţi hârtie pe colac riscând astfel să nu mai aveţi cu ce să vă ştergeţi. :)

Şi da, ecologiştii de gradul doi vor fi rugaţi să se şteargă cu batiste, nu cu hârtie igienică!

Vă las cu un video genial de la Pen&Teller din 2002.

Acest mic text e un pamflet. Cred că anumiţi oameni au tendinţa de a exagera cu ecologia şi de aceea m-am apucat să scriu aceste sfaturi pentru ecologiştii-wannabe. Mulţumesc de înţelegere. În rest… mai mult verde!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  Adi
  15/11/2011 at 20:49

  “Sfatul meu este să nu irosiţi hârtie pe colac riscând astfel să nu mai aveţi cu ce să vă ştergeţi.” – cred ca se poate estima initial cantitatea de hartie disponibila.

 • Reply
  tatu adrian
  12/11/2012 at 00:49

  Sunt geniali Pen & Teller, dar daca tot esti ecologist si esti pro reciclare, spune si ceva de reciclare :D si poti include si videoul despre reciclarea hartiei tot de la Pen & Teller care spun ca reciclare este BULSHIT … bn , mai putin cutiile de aluminiu, ele merita reciclate.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează