Bălării

Fuck the system

Si cat am asteptat momentul… Cat mi-am dorit sa imi puna intrebarea magica… Cat l-am asteptat…

Nu te-ai prins despre ce vorbesc? Despre controlor, logic! Ha, exact cum ma asteptam, am spart sistemul, pot sa merg pe RATB fara sa-mi iau bilet. Cum? Ete asa… Ce bine e sa nu poti sa-ti faci buletin. Eu nu pot sa-mi fac buletin (nu intrebati de ce, e complicat).

Ora 7:45, Hala Traian (cu 2 statii inainte de a cobora), tramvaiul gol (adica nu statea nimeni in picioare, toti erau pe scaunele), cand vad, 3 “tipe” (controlor) au tot ridicat oameni de pe scaun, initial nu mi-am dat seama de ce, dar mi-am dat seama cand mi-a cerut si mie biletu’… “Biletu’ te rog.”, eu: “N-am…”, tanti controlor “Cauta un act ceva…”, eu: “N-am…”. Cu doua scaune in fata mea, era sor-mea, care a aratat un abonament expirat de o luna (nu ma intrebati ce era in mintea ei, ca nici eu nu stiu). Pana aici totu’ frumos… Aia pe care i-a ridicat inaintea mea, i-a dat jos din tramavi, pe o tipa o tineau inauntru si ii cereau “amenda” (sau spaga…). Tanti controlor care mi-a cerut biletu’ tot statea langa mine… Am ajuns in dreptul statiei la care trebuia sa cobor. Eu: “Aici cobor, am ajuns la scoala.”, tanti se uita la mine (ce copil needucat, hai sa-l mai tin putin in tramvai, poate are si el ceva bani – nu aveam decat 40 de mii), apoi zice: “Coboara… Data viitoare pune mana si fa-ti abonament!”.

Asa, si? Acum o sa ziceti ca au fost ele generoase… Dabea astept sa ma mai opreasc un controlor, ce face? Ma duce la sectie ca sa ce? “Cum te cheama?”, eu sunt prost sa zic numele adevarat? “Cati ani ai?”… 10, de ce, vrei sa zici ca par de 15? RATB sux!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

8 comentarii

 • Reply
  CoolGoose
  02/11/2006 at 18:14

  Esti bleg ? :P Nu au voie sa puna mana pe tine. Pot doar sa te dea jos din mijlocul de transport. La politie poti ajunge doar cand fac “razii” cu politia ca politia te ia si te duce nu cacanarii astia.

 • Reply
  admin
  02/11/2006 at 18:17

  Dar bani nu capata de la mine \:D/ nu mie frica , nu mie frica de bau bau.. ah, de controlor voiam sa zic :))

 • Reply
  lolica
  02/11/2006 at 19:12

  LOL…CE E ASA DE GREU SA EXPLICI? UITE EXPLIC EU DC N-AI BULETIN…PT K N-AI CETATENIE….FFF GREU FRATE…MAX 5 CUVINTE…ANYWAYS, CAND VA MAI PRINDE NENE CU CONTROLUL, REPETATI DUPA MINE: AI DOUNT SPIC ROMENIEN SAU IH SHPREHE NIHT ROMANIEN SAU ANI LO MEDABERET ROMANIT…. OK

 • Reply
  de_ce
  02/11/2006 at 20:58

  mama lolica ce mare ai scris :))

 • Reply
  toxic
  02/11/2006 at 21:28

  Mane, buna tehnica, nu stiu prin ce privilegiu al soartei nu ai cum sa iti faci buletin, dar, crede-ma, asta e cheia succesului. Intr-adevar, carnatii aia nu au voie sa puna mana pe tine, atat le trebuie:)) RATB sux, pt ca e parte din Bucuresti, deci, parte din Romania, God bless this (stupid) country. Pis to all :)>-

 • Reply
  admin
  02/11/2006 at 21:30

  Nu e chiar tehnica, dar sunt atat de fericit ca n-au ce-mi face incat v-am zis si voua …

  PS: Wow, toxic :) long time no talk, hellcome 2 my blog dude

 • Reply
  Liviu
  02/11/2006 at 22:19

  hm.. pe mine m-a dat jos odata din ratb.. la 6 dimineatza… brr.. era frig…

 • Reply
  Alienu
  03/11/2006 at 13:29

  controlu in bucuresti e fleasca…
  ai bilet? nu…buletin? nu…vrei la sectie? knock yourself out… bine, data viitoare sa nu te mai prind

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează