Biciclete

Geacă de biciclist, cu lumini incorporate

Geacă de biciclist, cu lumini incorporate

Uneori mai pun p-aci proiecte de pe Kickstarter ce mi se par interesante. Azi avem ceva venit direct din Londra – o geacă + un ghiozdan cu lumini incorporate și încărcare la USB, dedicate bicicliștilor sinucigași care fie-și uită luminile p-acasă, fie rămân fără baterii la ele.

De obicei, prin București, când dau de un biciclist care n-are stop pe spate și e deja seară, întuneric, încerc să stau în spatele lui – asta după ce-i zic că nu-i ok să pedaleze fără stop. Am fost și eu “prost” acum ceva timp. Am învățat că-i extrem de important să fii vizibil când pedalezi.

Nu e comod să cari după tine și far și stop. Trebuie să le pui pe bicicletă, să le dai jos, să te asiguri că-s mereu încărcate – e cu bătăi de cap. Tocmai d-aia se pare că apar echipamentele moderne, care vin în combinație cu tehnologia zilelor noastre.

Bogdane, nu bagi și tu niște becuri în gențile și șepcile tale? :)

Da, deci, dacă vi se pare interesant și aveți destui bani pentru a dona + a cumpăra produsele în avans… vă recomand. Prețurile sunt de “Londra”, adică oleacă piperate pentru noi.

Videoul proiectului aici:


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează