Bălării

Generaţie de bloggeri…

Salut! Ma numesc Octav sunt din Buzau si as avea o rugaminte. Daca puteti sa imi faceti si mie reclama blogului macara pana fac ceva vizatori pe zi. Sunt la inceput si vreau putina sustinere. blogul meu este [aici adresa blogului]
Daca doriti sa ma sustineti lasati-mi un mail. Multumesc anticipat

Şi eu ce să fac într-un caz din ăsta?

Dacă zic că “uite ce generaţie naşpa de bloggeri [şi aici câteva jigniri]”, sunt rău si prost… Dar de ce să dai un astfel de e-mail fără să gândeşti înainte, serios acum? Şi de ce-s eu nevoit să-l citesc?


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  fourtyseven
  14/11/2008 at 12:14

  …am blogul de un an, nu am mulţi vizitatori dar nu am cerut niciodată asemenea promovare. Cu toate că sunt în aceeaşi “oală” cu “tinerii bloggeri”, “la început”, văd că ajung şi eu să îmi zic “ce generaţie naşpa”.

 • Reply
  Ale
  14/11/2008 at 12:32

  Deci, te rog sa ma pui in blogroll, uite, tu la mine esti, vreau si eu ceva trafic, sunt la inceput si nu scriu decat aberatii. Dar vreau sa fiu si eu cunoscut.

  Nu pot spune ca sunt cine stie ce super-cunoscuta in blogosfera (de fapt, nu-s), dar poate toti bloggerii ar trebui sa se concentreze pe ce si cum scriu, nu pe email-uri idioate la ‘the famous ones.’

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează