Bălării

Hmm… titlu? Liceul Lauder-Reut?

Priviti:

Uh, alta stire de maxima importanta! In fine… parca mai bine astfel de stiri nestiri decat babe violate. La Lauder copilasii vin de placere la scoala… Ce misto. Paradisul.

Inca ceva: “Copiii pleaca in Ungaria la tabara lu’ Lauder” …

Tova, acum un an si ceva imi ziceai ca de ce imi permit sa zic: “Nea Lauder”. Pai care-i diferenta intre mine, un necunoscut care scriu pe un blog “nea Lauder” si tine care esti prietena lui Lauder si zici la televiziune “Tabara lu’ Lauder”.

Pupatul in cur (numit popular si “mancatul cacatului”) se petrece ca ciclul vietii. Ala il pupa pe ala, ala pe alalalt si tot asa… pana se pupa toti si se face un ciclu… Si se mananca la cacat de ti se face mai scarba decat in filmul ala faimos: 2 Girls One Cup (sa-i pun link?).

PS1: In 11 ani sa nu inveti limba romana?

PS2: Da, sunt rau si nesimtit si obraznic… anti-semitul de mine!

PS3: La un moment dat apar si eu intr-o poza pe acolo. Un fel de tablou de fapt. Hihi.

No, ne vedem in tabara lu’ unchiu Lauder in cazul asta.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

13 comentarii

 • Reply
  [s]marta
  10/06/2008 at 07:41

  :)) dar cum, nu au dat imagini de la concertul de jazz?:O asta ne intrebam si noi, cum naiba in toti anii astia tova inca nu stie romana..[copilului aluia careia i se explica i se citeste entuziasmul si cat de mult a inteles pe fata.]

 • Reply
  blabla
  10/06/2008 at 11:05

  Zau daca-mi imaginam ca exista astfel de reportaje, in care se vorbeste despre un liceu de parca ar fi Raiul pe pamant. Totusi, daca nu stii sa zici ca “toata lumea se-ntelege, suntem ca o familie aici” nu ai ce cauta acolo, nu?

 • Reply
  ina
  10/06/2008 at 12:50

  ce gluma de reportaj. maria looks good though :D

 • Reply
  Irina
  11/06/2008 at 14:02

  Nu vreau să fiu cârcotaşă şi să reiau o afirmaţie evidentă conform căreia acest reportaj este jenant. Dar totuşi o voi face: acest reportaj este jenant :) Trecând peste faptul că nimeni nu ştie care e de fapt realitatea din liceul prezentat pentru că una se zice la tv şi alta citim pe “anumite” bloguri :), nu e aşa mare lucru să joci în piese de teatru.

  Eu am facut liceul acum ceva ani (buni) şi aş avea în “palmares” dacă e să mă gândesc o piesă de teatru compusă de noi ca exerciţiu de improvizaţie şi jucată de ceva ori, participări într-un club ecologic, articole la ziarul local pe tema tineretului, etc. Şi asta la un liceu de stat. Şi nu eram nici cea mai silitoare nici cea mai cu iniţiativă de pe-acolo.

  Aşa că pentru mine acest reportaj este ceea ce se cheamă “old news”. Just my two cents, sorry for barging in.

 • Reply
  sorin
  11/06/2008 at 15:02

  Pupatul in cur (numit popular si “mancatul cacatului”)…

  popular vine de la popor, parca. de care popor vorbesti?!…

 • Reply
  Ariel
  11/06/2008 at 15:12

  de poporul care vorbeste limba in care scriu eu aici.

 • Reply
  Lolica
  11/06/2008 at 18:38

  ms ina .
  @ irina: piesa a fost scrisa de noi si aranjata itr-o singura zi in care am avut 2 ore la dispozitie ca sa aranjam tot: scena, machiaj, costum. nu cred ca fiind la liceu particular e-a ajutat cu ceva, profesorii ne avand habar despre ce era vorba dect cu 5 min inainte de spectacol. tot decorul e de la noi de acasa adus. eu sunt f mandra de ce a iesit, si crede-ma ca daca veneai, sigur si tu aveai aceeasi parere, mai ales ca spui ca stii despre ce e vb la o piesa de teatru. totusi, e munca unui om si ar trebui aprecitata macar ptr atat, daca nu si ptr calitate.
  cius, amigo!@

 • Reply
  Irina
  11/06/2008 at 18:50

  @Lolica: Îmi pare rău că te-am supărat. Nu asta era intenţia mea. Şi nici n-am spus că aş avea ceva cu piesa de teatru în sine sau cu munca voastră. Orice chestie pe care o faci cu drag şi din suflet nu are cum să nu iasă bine, ceea ce e valabil şi pentru piesa voastră.

  Problema mea e alta: reportajul respectiv foloseşte piesa de teatru ca să ne spună ce mişto e la un liceu particular, pentru că uite ce chestii frumoase şi deosebite se întâmplă. Pe când eu ştiu că nu e aşa, pentru că şi la liceele particulare şi la cele de stat poţi să găseşti oameni care vor să facă mai mult decât să buchisească materiile pentru o notă.

  Iar faptul că profesorii voştri nici nu ştiau despre ce era vorba (cum ai spus chiar tu) arată cu atât mai mult cât de prost e reportajul de la PRO-TV.

  Crede-mă, nu mi-aş permite să judec o piesă de teatru (sau orice activitate) fără să o vad. Însă reportajul l-am văzut, am concluzionat că e prost, şi despre asta am scris aici.

  Numai bine! Aştept o invitaţie la viitoarea piesă :)

 • Reply
  gospodar
  12/06/2008 at 22:32

  Ce copii spalati pe creier.

 • Reply
  Alexandru Dumitraşcu
  13/06/2008 at 17:44

  Irina, cred eu, are dreptate.

  Nea Lauder deţine compania ce are 90% din acţiunile PRO TV. (punct)

 • Reply
  MifTy
  25/01/2009 at 01:55

  ariel, cine naiba e tova ben nun asta sau ăsta, că n-am mai auzit de el/ea (da, sunt incapabil să-mi dau seama numai după nume dacă e femeie sau bărbat… sau trebuia să scriu, femeie, bărbat, sau altceva???).
  da, mi-e lene să dau search pe google :D

  • Reply
   ion
   22/06/2022 at 12:28

   este cea mai perversa persoana! la ea totul de cladeste pe minciuni si amenintari9vezi mosad)

 • Reply
  Cornel
  30/12/2009 at 14:10

  Acest duel este lipsit de importanta. Faptul ca spre clasa a 12-a Lauderul si-a pierdut prin forte proprii cam 90% din elevi spune totul. Ceea ce nu intelege Tova este ca balastul nu se pierde niciodata in timp ce oamenii cu adevarat buni nu sunt chiar asa de usor de gasit. Iar cand se acumuleaza balast incepi sa te duci la fund ca Titanicul. Deci multe succesuri scolii Lauder si conducerii superioare.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează