România Web

Imbracaminte ecologica

N-am mai auzit pana azi de “imbracaminte ecologica”. Totusi, aud chestia asta acuma, pentru prima data, la un simplu magazin online pentru imbracaminte de copii. Misena Kids zice:

Ca parinti ne dorim ce este mai bine pentru copilul nostru. De aceea este bine sa apelam la imbracamintea organica care nu numai ca protejeaza pielea copilului de substantele chimice nocive dar contribuie si la reducerea expunerii la alergeni si alte iritatii ale pielii bebelusului dumneavoastra care au drept cauza chimicalele continute de fibra textila.

S-a constatat ca din momentul in care oamenii au inceput sa poarte imbracaminte organica, iritatiile au disparut.

Interesant, nu?

Tocmai azi auzeam la o emisiune televizata ca nu se gasesc haine de calitate pentru copilasi si ca varietatea hainelor este una foarte mica. Totusi, oamenii astia m-au convins ca data viitoare cand va trebui sa duc un cadouas unui beblus sau unui copilas, voi apela la ei. Au multe produse, multe modele si in acelasi timp ma pot lauda cu un “cadou ecologic”. Ce poate fi mai cool? Asta se cauta in secolul XXI, totul ecologic. :D

Site-ul www.misenashop.ro nu este tocmai de ultima generatie dar… este un magazin online functional, ce altceva sa-i mai ceri?

Magazinele online chiar cuceresc incet-incet viitorul.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Viki
  11/10/2008 at 04:40

  Nu este varietate? Tin minte cum nu cu mult timp in urma (cam un an) Magazinul Central din Cluj-Napoca era unul variat. Era magazin de moda veche, cu patru etaje, si pe fiecare etaj cu o tema anume de produse. Vroiai ceva, intrai, te uitai la ce etaj se gaseste, te duceai acolo, iti luai, la revedere. Acum, Toate (cititi bine: TOATE) etajele sunt numai cu imbracaminte. Cum dracu sa nu fie varietate? Pe mine ma enerveaza la culme ca nu mai poti gasi o librarie sau un magazin de electronice intr-un astfel de supermarket!

 • Reply
  adspediaRO
  11/10/2008 at 22:16

  Viki, si eu stau in Cluj si la Central NU sunt numai haine pe toate etajele….cand ai fost ultima oara acolo?

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează