Web

Inspiratia si blogurile

Dan ne-a povestit despre 5 bloguri care il inspira si/sau l-au inspirat pana acum.

Acuma cica e vremea sa va povestesc si eu voua cine ma inspira si cine m-a inspirat (nu o sa zic 5, o sa zic cate imi vin in cap).

La inceput, cand nici macar nu eram in nimic, citeam doar vreo 5 bloguri, de fapt de acolo mi-a venit ideea de a imi face blog. (nu mai stiu ce bloguri, oricum acuam nu mai terc pe la ele)

Initial am ajuns pe la redecs, am aflat de nimic, am aflat de Dan (pe care l-am tot bagat in seama, dar degeaba, ma ignora…). Am ajuns sa vorbesc cu Human pe Y!M si incet incet am ajuns in nimic. Am citit foarte multe posturi de la Dan, mai mult ca sigur m-am inspirat de acolo, nu?

Incet incet am ajuns sa vorbesc cu cei de varsta mea – Drojdie, Filip – Ii citeam zilnic, nu ca aveau ei ceva spectaculos pe blog, dar eram in stare sa fac orice pentru un link la ei in blogroll.

Am ajuns pe blogul lui Buddha pe care il citeam / citesc zilnic, imi placea / place foarte mult. Desigur, si de la el am mai “furat cateva idei”. [trebuie sa-i fac cinste pentru tema pe care mi-a facut-o]

Gogu Kaiser (cu “s”) mi-a dat o palma si mi-a zis – “BAH, mie nu-mi pasa ce-i cu viata ta, tu pune totul in cuvinte astfel incat sa fie si funny!”. Asa am ajuns sa scriu mai funny (cred). [sa nu uit – el m-a convins sa merg la Netoo ieri!]

Ultimul blogger/blog despre care o sa vorbesc este Nihasa. Pe el l-am citit inca de cand i-am vazut prima data blogul – nu stiu de ce dar pentru mine era un “tip nou de blog”, era altfel – sau doar mi se parea… Nu stiu daca m-am inspirat de la el, repet, el e altfel, dar stiu sigur ca el m-a ajutat mult si inca ma ajuta (sa vedem cat mai rezista) si ca daca am uneori posturi mai serioase, el e de vina.

Desigur, m-am inspirat din multe locuri, si citesc mult mai multe bloguri dar ei sunt ce-i ce mi-au dat o palma si m-au trezit la blogareala.

Taguiesc sa ne dezvaluie 5 bloguri care le-au adus inspiratia: Nihasa, Buddha, NWRadu si … Cristian. (sunt chiar curios, nu sunt puse la nimereala.)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

7 comentarii

 • Reply
  Filip
  26/01/2007 at 19:59

  vezi ca nu mai sunt pe iad.ro ! \:D/ nimic.org is my new home. :D

 • Reply
  Ariel
  26/01/2007 at 20:18

  nu conteaza, merge si ala…

 • Reply
  teo
  26/01/2007 at 21:16

  haha…acum am vazut ca sunt in liceu cu drojdie..ce mica-i lumea..
  by the way,nice blog;)

 • Reply
  de_ce
  27/01/2007 at 00:08

  Cand te ignor, mai uratule? :))

 • Reply
  Ariel
  27/01/2007 at 00:19

  ignorai! bai frumosule

 • Reply
  Prima si ultima oara … » Buddha’s Blog
  27/01/2007 at 02:26

  […] Pentru ca tagging’ul a devenit un fel de boala fara leac in ultima perioada, dar care din pacate ii afecteaza doar pe bloggeri, era normal sa fiu si eu somat sa raspun unei astfel de provocari … Bun… Am vazut la De_Ce un articol in care povestea despre ce bloguri l-au inspirat pe el , inainte sa inceapa sa scrie in propriul jurnal … La sfarsitul articolului respectiv, bineinteles respectand datina, a trecut numele a inca 5 colegi de breasla, printre care si pe cel al lui Ariel, ce ma haituieste de ceva vreme cu astfel de provocari … […]

 • Reply
  nwradu
  02/02/2007 at 14:28

  Salut. Nu vreau sa fac un post special pt treaba asta, asa ca o sa raspund aici. Cand mi-am facut blog (aprilie 2006) stiam ce presupune un blog, ca am net de prin 97 si am vazut fenomenul cum a aparut in lume, dar nu citeam nici unul. Sa zicem ca niste inspiratie am avut de la netics in sensul ca pe el l-am intrebat atunci cam ce platforme de blogging exista, etc. Am facut cont pe Blogger, am ales un template, am scris despre ce ma interesa pe mine si ce-a iesit… aia e. La continut, teme abordate, fel de a scris, nu m-a inspirat nimeni. Abia dupa aceea am inceput sa mai citesc si alte bloguri, in special pt ca a aparut forumul Blogoree si am mai schimbat impresii pe acolo.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează