Interesant

Invenții geniale: Zubits – sau șireturile la care nu trebuie să te mai legi

Invenții geniale: Zubits - sau șireturile la care nu trebuie să te mai legi

Uneori, cam o dată la două-trei săptămâni, intru pe Kickstarter și dau scroll așa cum dau zilnic pe feedul de Facebook.

NICIODATĂ, dar absolut niciodată, nu s-a întâmplat să dau scoll fără să găsesc cel puțin o “invenție” nouă, un produs inovativ pe care să mi-l doresc, o chichiță care să-mi facă viața mai ușoară și care să mă lase țipând prin casă: “Cum de nu se inventase asta până acum?!!?”

Din seria acestor inovații sau mini-invenții azi avem “Zubits” – niște magneți care îți țin sireturile strânse fără să mai fie nevoie să te legi și, eventual, să faci și două noduri.

Da – poate-i o chichiță – cât ne ia zilnic să ne legăm și dezlegăm la șireturi? Un minut pe zi? Maxim. Deci nu-i chiar mare brânză… Dar dacă există o soluție mai bună, de ce să nu o folosim?

Priviți videoul de mai jos și ziceți-mi apoi într-un comentariu că nu vă plac sau că nu vă doriți așa un produs, care pe cât de simplu pare, pe atât de genial este.

Și ca idee: “inventatorii” au cerut 29 de mii de dolari. Dar au primit în 20 de zile 275+ mii de dolari. Și mai au șapte zile în care pot primii bani.

Un “Zubits” costă 20 de dolari acum + 9 dolari transportul până în România. Da, e mult. Dar când se vor produce-n masă … :)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează