Dovada că se poate

Kit-ul biciclistei urbane

Zilele trecute în IQAds a apărut un articol despre Corina și proiectul ei. Uite-l aici (nu știu cât timp o să mai fie public).

L-am citit cuvânt cu cuvânt și doar așa mi-am dat seama că în ultimele luni s-au întâmplat un milion de lucruri pe care n-am apucat să le conștientizez.

Am fost “acolo” la primele idei legate de Pink Zipper. Am fost “acolo” când a venit ideea numelui și primele idei de produse. Mă simt puțin ca un tată care n-a fost “mereu” aproape de fii-su, dar l-a tot vizitat periodic, haha. Doamne, ce comparație.

Ideea este că, uite, se poate. Corina, un om pe care-l știu de ani buni și care nu credea niciodată că poate să-și transforme bunurile pe care le coase într-o mișcare (ca să nu zic încă “business”)… tocmai face asta.

Corina s-a apucat relativ recent de cusut. Primul pas a fost să facă ucenicie. Bogdan a refuzat-o. A doua “idee” care mi-a venit a fost Alexandra (pe care o cunoșteam vag, but I had a feeling). Care n-a refuzat-o, ci a super-propulsat-o.

Acum, doar câteva luni mai târziu, mă uit peste pozele astea, peste video-ul campaniei … și wow. “This is gold!”

Pink Zipper e un proiect în care cred enorm și mă bucur cumva că, deși nu m-am mai implicat activ în mișcarea biciclistică din București prin Tribul, totuși o mică parte din “microbul” meu a ajuns la Corina și-n proiectul ei sub o altă formă. Sau cel puțin așa-mi place să cred.

Azinoapte, aproape de doișpe noaptea, proiectul ei “Kit-ul biciclistei urbane” a fost urcat pe CreștemIdei.ro. Dacă s-ar finanța proiectul ăsta, viața Corinei s-ar schimba radical. În fine, deja s-a schimbat radical. Dar, wow, ce șut imens și fain în cur ar fi să iasă treaba asta. O să aibă de cusut de o să o doară mâinile, haha.

Videoul campaniei e făcut de mine și pot spune că-s mândru de rezultat.

În rest, uite niște poze făcute de Cristian Vlădoaica și Marina Mocanu. <3

Totally proud. :)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

1 comentariu

 • Reply
  Ioana Radu
  12/04/2017 at 07:06

  Hey! Misto proiectul! Am intrat si eu pe Pink-Zipper. Voiam sa vad cate culori sunt disponibile pentru fusta si fusta-pantalon, dar ori nu sunt inca puse pe site, ori nu mi se incarca mie toata pagina, idk.
  Bafta Corinei!

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează