Bălării

O să citesc mai repede curând

Cică un om citeşte cu o viteză de aproximativ 150-250 de cuvinte pe minute. Eu mi-am facut testul şi am fost cel mai slab din grupă (şi sub media normală) – 147 de cuvinte pe minut.

Avem pe cineva în grupă care citeşte al dracului de repede! 290 şi ceva de cuvinte pe minut! Era la pagina 3 când eu eram la prima!

În schimb la testul de atenţie am fost primul care a terminat şi singurul care a făcut tot exerciţiul corect 100%. Doar două din cele 5 tipe din grupă au trecut testul cu “ok”. Restul l-au picat. :D

Dar nu-i nimic. M-am apucat de un curs de citire rapidă, concentrare şi memorare. E un curs 100% de dezvoltare personală (Care implică şi multe cunoştinţe ce le am deja de la Motivonti). O să vă ţin la curent (chit că vă place sau nu) cu viteza mea de citire. :)

Până atunci nu pot decât să vă recomand aceste cursuri de la Infospeed.

Proful meu este Alexandru Bordea (unul din fondatorii Infospeed). :)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  Alina
  23/05/2010 at 12:53

  din cate am observat, citesc ceva mai repede ca altii. totusi, nu stiu exact cate cuvinte citesc pe minut. o sa ma uit si eu pe siteul Infospeed, poate vad ceva interesant pe acolo

 • Reply
  Mihai
  25/05/2010 at 08:59

  intrebare de baraj pentru colegul care citeste 290 de cuvinte / minut: El si intelege ce citeste acolo sau citeste doar de dragul a termina mai repede?

 • Reply
  roxana
  28/05/2010 at 19:03

  exista vreo carte de a domnului ALexandru Bordea pe unde as putea sa gasesc?
  ma intereseaza neaparat sa ma documentez cu privire la acest subiect,pentru ca sunt foarte foarte curioasa

  te rog frumos sa mi raspunzi daca se poate si nu te superi am sa ti las o adresa de mail storm_roll_girl@yahoo.com si daca dispui de putin timp sa mi raspunzi cu detalii aferente(daca exista) ti as fi foarte recunoscatoare!!!

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează