Biciclete

Oferă-i curierului un pahar cu apă. Va aprecia.

Oferă-i curierului un pahar cu apă. Va aprecia.

Mereu am crezut că dacă faci o treabă bună, ceilalți se vor folosi de tine constant. Cred că de acolo pornește și ideea asta de marketing prin care ești invitat să testezi un serviciu gratuit… Căci dacă-ți place, mai mult ca sigur vei da apoi bani pe serviciu.

Eu cred că Tribul este genul de serviciu pe care dacă apuci să-l cunoști, începi să te folosești de el tot mai des. E prea simplu. Partea amuzantă este că eu folosesc Tribul. Destul de des.

Și fiind “parte din Trib”, curierii care ajung la mine mereu mă roagă la interfon să le aduc și un pahar cu apă. Mai puțin când plouă torențial. Dar mai ales vara.

Cobor cu un pahar cu apă și mai stau cu ei la povești. Ah, apropos, în mod normal ar urca ei până la ușă. Dar, ce naiba, măcar atât pot să fac… să cobor de la 3 la parter ca să-mi iau coletul.

Azi a venit pe la mine Axelanti. De la distanță ai zice că-i terorist. Nu-i. M-am filmat și am făcut gif-ul de mai jos în ideea că poate se răspândește această mic obicei.

Când ești curier pe bicicletă și pedalezi pe căldura de care avem parte zilele astea, hidratarea nu numai că-i esențială… Dar e complicată. Ai geanta mereu plină și nu prea ai loc de o sticlă de apă. Oricum cari greutăți și n-ai vrea să îngreunezi geanta și mai mult. În plus, ești mereu pe fugă … Și uneori chiar uiți să bei.

Așa că singurele momente de “relaxare” sunt cele pe care le petreci într-o clădire, când dai sau iei coletul. Așa că … de ce să nu bei și un pahar cu apă? :)

Apropos de marketing, dacă tot suntem aici:

Dacă nu ai folosit niciodată Tribul, testează-ne gratuit folosind codul “paharcuapa“. Este valabil o dată per fiecare cont de utilizator activ.

Va trebui să-ți faci un cont în SALT.Tribul.eu (dacă nu ai deja). Vei fi sunat pentru confirmarea contului (ar trebui să dureze câteva minute – dacă nu ești sunat, poți să suni tu la dispecerat). Apasă pe “Livrare nouă” și în căsuța de voucher (vezi poză) scrie “paharcuapa”. Livrarea te va costa 0 lei.

Și dacă tot ne testezi … Oferă-i curierului un pahar cu apă. Va aprecia.

Oferă-i curierului un pahar cu apă. Va aprecia.

PS: Primii care și-au rugat clienții să dea un pahar cu apă curierilor au fost prietenii de la VANDAL CLUB. Faină idee! :)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

  • Reply
    francisc
    03/09/2015 at 12:21

    Frumoasă ideea!
    Din pacate nu multi se gandesc si la ceilalti.

  • Reply
    Paul
    04/09/2015 at 07:38

    Cu apa mai e cum mai e, e totusi doar 2 lei sticla, orice curier si-o poate permite. Problema majora e cu … pisarea. Curierul e toata ziua pe drumuri, nu are un birou cu buda si ce mai trebuie. Si atunci.. unde sa faci? In boscheti? E ilegal. La Mec? Trebuie sa si cumperi ceva si nu e sanatos.

    Asa ca, data viitoare cand vreti sa faceti o fapta buna pentru un curier, invitati-l sa va foloseasca toaleta, daca are nevoie :)

  • Reply
    joie negru
    04/09/2015 at 10:53

    Sau mai important, sa-l lasi sa foloseasca toaleta.

  • Vezi alte comentarii:

    Comentează