Bălării România

Orangina

Gard orangina

Era ieri (suna misto, nu?) si eu mergeam ca un copil constiincios la scoala, era 7:45 de dimineata, eram semi-chiaun, cu castile in urechi, cu privirea in pamant. Cand [teoretic] ajung in fata scolii, ridic privirea din pamant, dar, unde-i scoala? M-am pierdut? NU, nu se poate, visez?

Nup, scoala era acolo, dar gardul era o reclama… Cred ca este cea mai mare reclama Orangina din Romania, dar pentru ca aici totul este posibil, reclama “gigantica” este pusa pe o straduta nu prea circulata. M-am interesat sa vad despre ce e vorba, care este scopul “panzei” cu Orangina, este o reclama platita, sunt sponsori sau a fost pusa ca sa nu se vada in scoala? Mi s-a spus ca-s sponsori dar nu am baut nici o picatura de Orangina. Anyway mi se pare de super prostgust cum sta reclama aia acolo. Eh, Romania !!!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

6 comentarii

 • Reply
  Sebi
  11/11/2006 at 10:34

  :)) mijto … urmatoarea zi in loc de gardul scolii sa vezi reclame la orangina :))

 • Reply
  admin
  11/11/2006 at 10:35

  Doar traim in romania… doamne ce fel de a face reclama…

 • Reply
  DaRiuX
  11/11/2006 at 12:36

  Mie imi place relativ gustul Oranginei, cat despre reclama, ce sa zic… mai conteaza unde au pus-o? Poate fac ceva bun cu banii primiti pe locul “publicitar”. :)

 • Reply
  Zeffy
  11/11/2006 at 13:15

  hm… de ce nu mira? daca esti la aceeasi scoala de renume, inseamna ca directoarei (buna trad.:) ) ii place sa bea orangina ;))

 • Reply
  admin
  11/11/2006 at 13:17

  vorbesti de LAUDER-REUT ??????? liceul ala bilingv din bucale? :D

 • Reply
  sasha
  11/11/2006 at 18:53

  nici mie nu imi place reclama aia gigantica…parca suntem intrun lagar(Lagar-Reut)in traducere lagarul prieteniei…Inafara de faptul ca e chicioasa….mai e si prost amplasata…

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează