Blog in vlog si vicevercea

Pick-up point Elefant.ro Universitate

Pick-up point Elefant.ro Universitate

Corina m-a rugat să-i ridic un colet comendat de la elefant.ro … și uite așa m-am super-distrat cu prietenii de la Metrorex.

Ideea este că de la Elefant poți comanda cărți fără livrare acasă, dar cu livrare la un centru de ridicare. Am tot fost la depozitul lor de la Romană, dar de data asta Corina a ales depozitul de la Universitate. Nicăieri nu scrie că acest depozit este, de fapt, chiar în stația de metrou… și că fără cartelă nu poți intra la ei.

Am mers acolo și am văzut un domn pe la 50+ ani ieșind cu un pachet mare și verde în mână. L-am întrebat: “Nu vă supărați, e nevoie de cartelă pentru a merge la Elefant?”. Mi-a răspuns “Da”, scurt, și apoi s-a întors spre doamna care vindea cartele de metrou și a țipat: “Uite, du-te-n ***** mă-tii, că m-am dus la Elefant, n-am luat metroul!”.

Am înțeles instant că nu aș fi primul supărat că e nevoie de cartelă de metrou, așa că m-am dus și am cumpărat o cartelă fără să comentez.

Surpriza a apărut când am vrut să intru cu bicicleta. Haha. Nu ai voie cu bicla la metrou decât după ora 20:00 sau în weekend. Dar eu nu mergeam la metrou, ci la depozitul Elefant … Și sunt absolut sigur că bicicleta mea n-ar fi încurcat pe nimeni. Așa cum ar încurca o mașină parcată “doar 5 minute” pe trotuar. :)

În altă oridine de idei am primit de ziua mea un Canon G7X care filmează incredibil de fain. Îmi pare rău că în prima zi l-am irosit pe o mică ceartă. Oricum, sper că se simte calitatea.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  doru
  26/01/2016 at 19:05

  Imi pareau mai pro cei de la elefant. Nu stiu cum de au reusit sa se puna intr-o astfel de situatie. Cred ca vor pierde multi clienti daca nu rezolva cele doua probleme cat mai repede. PS: nu cred ca trebuie neaparat sa fii biciclist ca sa te deranjeze faza urata pe care ai patit-o cu bicicleta. And ‘La multi ani !’

 • Reply
  Fanek
  26/01/2016 at 20:40

  La petrache poenaru si unirii e in afara…bine e inauntru dar inainte de turnicheti eeci nu ai nevoie de cartela..

 • Reply
  Iulia
  26/01/2016 at 22:17

  Hello….pe viitor poti sa plasezi comanda la metrou unirii unde pick-up point-ul este la gura de intrare de la Hanul lui Manuc (no need to waste money on a pass) – ma gandesc ca e util de stiut.

 • Reply
  Florin
  03/02/2016 at 02:27

  Ar rezolva mai simplu problema cu un simplu cadru de fier de care sa iti legi bicicleta.

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează